Digidexo.com

Hvordan finne og beholde Diet Motivasjon

Hvordan finne og beholde Diet Motivasjon


Diet motivasjon kan være vanskelig å finne. De første dagene for å prøve å gå ned i vekt kan gå greit. Snart sult og følelsen av å bli fratatt satt i og vekttap bare virker umulig. Å miste vekt kan ta måneder eller år. Å holde vekten nede kan være en levetid kamp. Det er nødvendig å endre tankemønstre og ser det som et langsiktig mål hvis du ønsker å være vellykket.

Hvordan finne og beholde Diet Motivasjon

sette rimelige mål. Hvis du regner med å gå på en rask diett og være tilbake på videregående skole i vekt før den store gjenforeningen vil du sannsynligvis ende opp med å bli skuffet. Helsepersonell bare anbefale å miste et par pounds en uke, ca 2,5 kg. ikke forvente å gå ned hele kjolestørrelse hver måned. Du kan sette et mål for hvor mye du ønsker å gå ned, men ikke begrense deg til kjepphest spise ved å prøve å gjøre det i løpet av kort tid.

Spor framgangen din. Raske vekttap dietter kan virke som svaret i begynnelsen, men du vil sannsynligvis legge vekt på igjen like raskt. Å miste vekt over tid er sunnere og lettere å vedlikeholde. Holde motivasjonen oppe ved å holde en journal med din tidligere vekt i det slik at du kan se hvor langt du har kommet når det føles som vekten ikke kommer av raskt nok.

Hold øye på målet ditt. Ditt mål om å gå på en ernæring diett kan være å passe inn i en brudekjole, føler fortrolige nok til å starte dating igjen, eller å løpe maraton. Slå en oppslagstavle eller foran kjøleskapet i en visjon bord. Plasser bilder av din nye livsstil på bordet for å holde deg på sporet når du er fristet til å gi opp.

Spis mat du liker. Den beste dietten plan er en du kan faktisk holde seg til. De fleste dietter har et bredt utvalg av mat. Det er bare et spørsmål om å prøve ut hele spekteret for å finne mat som er deilig at du ser frem til å spise hver dag så kostholdet blir en endring i livet i stedet for et ork. Ta deg tid til å virkelig smake maten, kan du oppdage at du foretrekker ekte frukt til frukt flavored godteri.

Bli medlem eller danne en støttegruppe. Den gode tingen om en online diett plan er at du har en innebygd støtte gruppen. Du vil være i stand til å lære hvorfor du overspiser og hvorfor andre gjør. Du vil også kunne gi diett motivasjon til andre og holde deg på sporet samtidig. Hvis det ikke er for personlig starte et vekttap blogg for å spore din reise og motta oppmuntring fra hele verden. Det gir deg også en følelse av ansvarlighet fordi du har andre heie på deg.