Digidexo.com

Hvordan måle Termografi i Humans

Termografi er en vitenskapelig teknikk som brukes for å skaffe et termisk bilde av en persons kropp. Resultatene kan brukes til å diagnostisere en rekke medisinske tilstander og for å overvåke pasientens tilstand. Fordi termografispesialister bare måler varmen fra pasientens kropp, er det ikke-invasiv og den bruker ingen stråling. Liquid crystal termografi er en relativt billig metode for å lage et termisk bilde som bruker spesielle krystaller innebygd i en gummi ark.

Hvordan måle Termografi i Humans

Påfør flytende krystall elastisk ark til området av interesse i pasientens kropp. Ikke hold det på plass med hånden, som kroppen din varme vil forstyrre den effektive termiske bildet.

Fjern flytende krystall elastisk ark. Krystallene endre sin nøytral farge ved kontakt, i respons til temperaturen av kroppsoverflaten med hvilken de kommer i kontakt.

fotografere flytende krystall arket for å få en papirkopi av det termiske bildet. Dette fotografiet skal brukes til diagnostisk utredning.

Tolk bildet. Områder som er rød eller oransje har en høy temperatur; regioner som er blå eller grønn har en lav temperatur. Sammenligning av termisk bilde med bilder hentet fra andre mennesker vil tillate deg å identifisere områder med unormale temperaturer, som kan være en indikasjon på tilstander som kreft eller dårlig blodsirkulasjon.

Hint

  • Tolkningen av termiske bilder, og deres bruk som et diagnostisk verktøy, bør overlates til enkeltpersoner med riktig medisinsk eller vitenskapelig trening, for å unngå misdiagnoses.