Digidexo.com

Hvordan å gjøre Postural Drenering

Hvordan å gjøre Postural Drenering


Postural drenering er en teknikk som brukes til å rydde lungene av slim. Det gjøres ofte i kombinasjon med et perkusjons prosedyre. Den kombinasjonsterapi anvendes for pasienter med lunge-sykdommer slik som cystisk fibrose og kronisk obstruktiv lungesykdom. Postural drenering hjelper en pasient å puste lettere. Det hjelper også holde lunge infeksjoner i sjakk eller bidrar til å redusere deres alvorlighetsgrad. Teknikken bør ikke brukes av noen som har problemer med å komme inn i teknikken stillinger. Sjekk med legen din før du gjør postural drenering og perkusjon.

Hvordan å gjøre Postural Drenering

•  Få inn en mage ned posisjon enten på gulvet eller på en seng. Posisjon to eller tre puter under magen. Hoftene bør være høyere enn brystet. Hvil ansiktet ditt på en liten pute. Plasser armene etter ansiktet ditt. Pust sakte inn gjennom nesen, så puster langsomt gjennom munnen. Bo i denne posisjonen i fem minutter. Hvis du trenger å hoste, sitte opp til å gjøre det.

Ligg på ryggen på en seng eller på gulvet. Bøy knærne og plassere to puter under dem. Sette en liten pute under hodet. Sett armene ved siden av deg på sengen eller gulvet. Pust sakte inn gjennom nesen, så puster langsomt gjennom munnen. Bo i denne posisjonen i fem minutter. Hvis du trenger å hoste, sitte opp til å gjøre det.

Ligg på din side enten på gulvet eller på en seng. Posisjon to eller tre puter under hoftene. Hvile hodet på en liten pute. Hoftene bør være høyere enn brystet. Pust sakte inn gjennom nesen, så puster langsomt gjennom munnen. Bo i denne posisjonen i fem minutter. Hvis du trenger å hoste, sitte opp til å gjøre det.

Legg deg ned på gulvet eller på en seng. Sette en av hendene i en cupped posisjon til å legge til perkusjon teknikken til lunge-clearing rutine. Klapp din cupped hånd mot din rib området over området med overflødig slim. Dette bør gi en hul lyd. Klapp i et rytmisk mønster, kraftig nok til å effektivt løsne slim. Det bør ikke være smertefullt, men. Har noen andre utfører denne teknikken på deg, hvis det er enklere. Gjør hver perkusjon sesjon i tre til fem minutter.

Hint

  • Når du gjør postural drenering, puste ut lenger enn du puster inn.
  • Gjør postural drenering og perkusjonsteknikker på tom mage, enten før et måltid eller minst 1 1/2 timer etter at du spiser.
  • Ikke utfør perkusjon over brystbenet, rygg, mage eller lavere tilbake området. Ikke utfør perkusjon på bar hud. Oppsøk lege hvis du har problemer med å puste, har smerter, føler deg syk til magen, har tetthet i brystet som ikke vil gå bort, er du hoste opp blodig, grønt eller gult slim, eller har feber.