Digidexo.com

Enkle måter å lindre kronisk forstoppelse ved å bruke Magnesium

Det er ulike årsaker til forstoppelse, og det er ulike måter å behandle den. En av de mest populære behandlinger øker inntaket av mineralet magnesium. Du kan øke dette inntaket ved å spise magnesium-rik mat eller ved å bruke magnesium citrate som et avføringsmiddel. Magnesium citrate er tilgjengelig på de fleste apoteker.

Magnesium Citrate

For rask forstoppelse lettelse, kan magnesium citrate være svaret. Magnesium-citrat er en vanlig avføringsmiddel og benyttes for å tømme tarmene før en operasjon eller kolonoskopi. Sjekk med legen din hvis du har noen betingelser eller allergier, eller du tar andre kosttilskudd eller reseptbelagte medisiner.

Timing

Du bør ha avføring fra 30 minutter til seks timer etter å ha tatt en magnesium citrate løsning. Hvis du fremdeles er forstoppet eller har bivirkninger etter seks timer, bør du kontakte legen din.
Ikke ta magnesium citrate for mer enn en uke med mindre legen din forteller deg. For langsiktige fordeler, spesielt hvis du har kronisk forstoppelse, innlemme mer magnesium i kosten.

Magnesium finnes naturlig

Magnesium finnes i mange matvarer. For å øke magnesium i kosten, spise mer grønnsaker, nøtter, frø og hele korn. Spise flere porsjoner med magnesium-rik mat daglig, som beløpet i en enkelt mat er vanligvis liten.