Digidexo.com

Hvordan finne en glutenfri Multivitamin

Når du lever en livsstil som er gluten-fri, du raskt finne ut at du har til forskning alt som går inn i munnen din. Fra tannkrem til medisinering belegg til multivitaminer, kan du ikke svelges enda en flekk av gluten hvis du har glutenintoleranse, en gluten allergi eller cøliaki. Samtidig, kan ha helseproblemer knyttet til gluten bety at du trenger en multivitamin mer enn noensinne, som kroppen din kan slite med absorberende nødvendige næringsstoffer. Mange personer med cøliaki, for eksempel, sliter med osteoporose, som kroppene deres ikke absorbere magnesium og kalsium ordentlig når deres fordøyelsessystem er skadet av gluten. Lære å finne en glutenfri multivitamin er en viktig del av å gjenopprette helse og å finne den rette ernæringsmessig støtte.

Hvordan finne en glutenfri Multivitamin

Hvordan finne en glutenfri Multivitamin

•  Spør gastroenterolog, hvis du ser en regelmessig. Hvis du blir behandlet for en glutenintoleranse, gluten allergi, Cøliaki, eller noen andre GI problem som krever regelmessige besøk til en gastroenterolog, be ham eller henne om å anbefale en glutenfri multivitamin.

Utfør en Internett-søkemotor søk etter "glutenfri multivitamin." Vær forsiktig - litt informasjon på Internett er gammel og utdatert. Skriv ned navnene på noen multivitaminer som synes å ikke ha gluten i dem.

Ring produsentene av multivitaminer du identifiserte, og spør om de har gluten i sine formler. Når du snakker med kundebehandler, be dem om å sende deg informasjon som dokumenterer at deres multivitamin er glutenfri.

4. Gå til en lokal helse mat butikk eller matbutikk med et omfattende supplement delen, og finne en ekspeditør som kan svare på spørsmål. Mange salg funksjonærer i disse butikkene vil vite hvilke multivitaminer er glutenfri.

Søk etter kommunikasjonstjenester viet til cøliaki, gluten intoleranse, og gluten allergi. Mange diskusjonsforumet brukere vil dele tips med hverandre, og du vil finne informasjon der hvis du registrerer deg og spør.

Kontakt cøliaki Foundation for å se om de har anbefalinger for glutenfri multivitaminer.