Digidexo.com

Hvordan å miste 7 pounds av vekt

Hvordan å miste 7 pounds av vekt


Mange mennesker, spesielt i USA, ville nyte Shedding noen få pounds, spesielt rundt høytider. Miste seven pounds av vekt er forholdsvis lett, særlig hvis spredt ut over en måned eller to. Det viktigste er balanse mellom sunt kosthold, mosjon og hvile. Regelmessig mosjon og generell fysisk form bidrar også til å lindre stress hos friske måter. Du kan slippe seven pounds av vekt i en ganske kort periode, gitt litt innsats.

Hvordan å miste 7 pounds av vekt

Første beregne din vekttap mål. Å miste 02:58 pounds en uke er en sunn mål - noe mer enn dette, og du risikerer å miste muskelvev. Hvis målet ditt er å miste seven pounds, så det vil ta deg mellom tre og fire uker for å oppnå dette målet (sju pounds innlegg / to pounds en uke = 3,5 uker).

Beregn hvor mange kalorier du trenger for å opprettholde din nåværende vekt. Det er mange gode nettsteder for dette, for eksempel CalorieNeedsCalculator.com. Hvor mye du veier avhenger av kjønn, høyde, alder og et par andre faktorer som gjør det vanskelig å beregne caloric behov uten hjelp av en kompleks algoritme.

Beregn ditt kaloriunderskudd. Å miste to pounds en uke, bør du ha et kaloriunderskudd på 1000 kalorier (som betyr at du expend 1000 flere kalorier enn du forbruker) hver dag. Deretter bestemme hvor mye av dette underskuddet bør komme fra trening og hvor mye av det bør komme fra kostholdet. Avhengig av vekten din, kan du brenne mellom 300 og 600 kalorier i en halv time av aerob trening som løping, svømming eller spille basketball. Når du har et anslag over hvor mange kalorier du forbrenner gjennom trening, trekke det tallet fra 1000. Den resulterende tallet er mengden kalorier å kutte fra ditt daglige matinntak. Hvis du brenner 500 kalorier om dagen gjennom fysisk aktivitet, så må du kutte 500 kalorier fra kosten for å opprettholde en daglig kalori underskudd på 1000 kalorier.

Bruk dine beregninger for å gjøre nødvendige endringer i kostholdet ditt. Det er lurt å unngå spesielt fet og stekt mat, enkle sukkerarter og kringle-type desserter. Erstatte disse matvarene med frukt, nøtter, grønnsaker og andre sunne matvarer som er lav i enkle sukkerarter og mye protein og fiber. Sjekk ut mat etiketter og spore kaloriinntaket ditt for å sørge for at du er å kutte ut den nødvendige mengden av kalorier.

Angi et daglig mosjon tidsplan. Dette vil gjøre det slik at du ikke trenger å slutte å spise så mye å miste seven pounds av vekt. Hvis du bare starte opp, pass på at det ikke er for streng. Walking hunden eller raker løv er flotte måter å få blodet flyter.

Spor framgangen din. Har noen måte å fastslå om du er bedre matvaner og miste vekt. Få tilbakemeldinger fra betrodde venner eller familiemedlemmer som bryr seg om din helse mål.

Hint

  • Enhver aktivitet eller program som involverer endringer i kroppen din kan være potensielt risikabelt. Hvis du ikke spiser nok, kan du bli underernært. På samme måte kan du bli utmattet eller skadet fra hard trening. Før du tar fatt på noen store vekttap program, snakke med en lege for å være sikker på at du ikke kjører noen store risikoer ved å gjøre det. Dessuten er kaloritelling ikke en bærekraftig måte å leve sunt på lang sikt. Det er et godt verktøy for å hjelpe deg å kaste vekt raskt. Men du ønsker å komme til det punktet hvor du kan oppfatte hvor mye mat du trenger for å være sunn og trim uten å hele tiden gjøre kaloriregnestykket.