Digidexo.com

De beste måtene å eliminere Sugar & Chocolate

De beste måtene å eliminere Sugar & Chocolate


Mange er avhengige av sukker, sjokolade og finner det svært vanskelig å slutte denne vanen. Sukker er et svært vanedannende stoff. Som narkotika, øke inntaket øker din toleranse og du trenger mer og mer for meg fornøyd. Folk søthunger i ulike former --- brus, kaker, godteri barer, sukkerholdige frokostblandinger og iskrem. Mange folk som tror de er avhengige av sjokolade holde kommer tilbake for mer, ikke bare på grunn av smaken, men fordi mange sjokolade desserter er stappfulle av sukker.

Gradvis

Forsøk på å avslutte på en gang vil fungere for et par dager før du bukke til dine krav og overstadig spise. Hvis du vanligvis har sjokolade porsjoner to ganger om dagen, kuttet ned til én gang. Den neste uke, skjære ned til annenhver dag. Gjør det samme for sukkerholdige drikker og desserter. Hvis du er vant til å spise en veldig sukkerholdig frokostblanding, ikke gi det opp for en helt usøtet en. I stedet begynne å spise en med moderate nivåer av sukker.

Cold Turkey

Going cold turkey passer noen mennesker mer enn det passer andre. Disse menneskene er mer i stand til å holde seg til krasje dietter fordi enten de tar det som en utfordring, eller de rett og slett har viljestyrke til å si nei uten å utsette. Going cold turkey ikke passer alle fordi de første dagene av helt å gi opp sukker og sjokolade på en gang kan være svært utfordrende. Du må være sterk nok til å motstå suget helt og ikke overstadig spise etter noen dager. Dette er for folk som ønsker å stoppe craving sukker og sjokolade så snart som mulig og er villige til å lide for et par dager for å komme dit.

Bruke Bytter

En annen måte å kutte ned på sukker og sjokolade er å bruke vikarer. Hvis du begynner craving dessert, spise en med en sukker erstatning. På denne måten vil du fortsatt ha den gode smaken av dessert uten å ta i ekte sukker. Substitute sukker vil bidra til å redusere cravings, men husk at sukker alternativer er bedre enn sukker, men fortsatt er ikke veldig sunt for deg.

Kvalitet fremfor kvantitet

Mørk sjokolade har helsefordeler; den inneholder antioksidanter, som bekjempe aldring, redusere sjansene for hjertesykdom og redusere cravings for sukker og fett, hjelper du inntar færre kalorier, ifølge Science Daily hjemmeside. Bare husk å ha det i moderate mengder. I stedet for å spise melkesjokolade og sjokolade desserter blandet med melk, smør og sukker, har mørk sjokolade i stedet. Mørk sjokolade vil berolige dine sjokolade krav uten ekstra kalorier.

Les etikettene

Når du kjøper dagligvarer, sjekke etikettene for sukker og sukkeralkoholer med navn som glukose, fruktose, mannitol og sorbitol. Du vil bli overrasket over å vite hvor sukker kan dukke opp. Selv kjøttfulle og salte matvarer har tilsatt sukker fordi det bidrar til å bevare mat. USDA daglige anbefaling er åtte til 10 ts en dag, men mange amerikanere bruker mer enn 30 teskjeer daglig uten å tenke over det, i henhold til Leserens Digest nettside.