Digidexo.com

Viktigheten av vitaminer i kroppen

I gjennomsnitt er den typiske amerikanske dietten inneholder mye fett, lite fiber og blottet for viktige vitaminer kroppen trenger. Av denne grunn, mange mennesker ty til andre midler for å få det kroppen krever. Som oftest er dette i form av piller, pulvere, væsker og kapsler. Men hvis en sunn diett blir fulgt, kan de fleste vitaminer fås fra næringskilder.

Betydning

Uten de riktige vitaminer, kan ikke kroppen fungere optimalt. Immunitet kan bli kompromittert og dette kan føre til forkjølelse, infeksjoner og til og med livstruende sykdommer.

Funksjon

Vitaminer er essensielle næringsstoffer som påvirker bio-mekanisk prosesser i kroppen. De bidrar også til å lette normal vekst funksjon, metabolisme og cellefunksjon.

Typer

Det er 13 forskjellige vitaminer som er avgjørende for god helse. Fire av disse er fettløselig; ni, vannløselige. Fettløselige vitaminer kan lagres i kroppen i måneder, mens vann-oppløselige vitaminer kan bare lagres i noen få uker.

Identifikasjon

Vitaminene A, D, E og K er fettløselige og spesielt hjelpe kroppen med visjon, bein helse, hår, tenner og blodpropp. Vannløselige vitaminer består av Vitamin C og ni B-kompleks vitaminer. De er involvert med energi utgivelsen, metabolisme og riktig funksjon av nervesystemet.

Effekter

Antioksidanter er vitaminer som spesifikt bidrar til å øke kroppens immunitet. Deres viktigste formål er å drepe frie radikaler i systemet. Vitaminene A, C og E er antioksidanter vitaminer.

Betraktninger

Mange vitaminer kan bli funnet i frukt og grønnsaker. Ikke bare gjør de har rikelig mengder, men de er også gode kilder til fiber og hydrering.

Advarsel

Hvis du bestemmer deg for å ta vitaminer i tillegg form, være sikker på å følge anbefalingene. Får for mye av en god ting kan også være dårlig for kroppen også. Bare som et eksempel kan mega doser av vitamin A forårsake leverskader og mulige fødselsskader.