Digidexo.com

Om Donna Gate Body Ecology Diet

Laget av Donna Gates, er Body Ecology Diet basert på prinsippene om å etablere og vedlikeholde kroppens naturlige helbredende evne med ferske matvarer, makronæringsstoff tilskudd og gunstige mikroorganismer i tarmkanalen. Matvarer bør være ubehandlet, rik på næringsstoffer og fri for sukker, gluten og kasein, et melkeprotein.

Hvem er Donna Gates?

En forfatter, foredragsholder og ernæringskonsulent, tilbrakte Donna Gates år på å forske candida behandlinger etter lider av candida-relaterte helseproblemer. Hun studerte kinesisk medisin, naturlig hygiene, macrobiotics og rå matvarer, blant annet for å lære hva som hjalp behandle tilstanden. Hun skrev "The Body Ecology Diet."

Ifølge US Centers for Disease Control and Prevention, candidainfeksjon i munn og hals, også kjent som candidiasis i munn, er en soppinfeksjon som oppstår når det er overvekst av sopp som heter Candida. De fleste tilfeller av OPC er forårsaket av personens egen Candida-organismer, som normalt lever i munnen eller i fordøyelseskanalen. En person har symptomer når overvekst av Candida organismer oppstår.

Body Ecology Foods

Tilnærming av Body Ecology Diet er å spise ferske, lav-karbohydrat grønnsaker og frukt, dyrkede matvarer som kefir eller yoghurt naturell, lin og kokos oljer, frø korn som quinoa og amaranth, og magert kjøtt og egg for protein. Tilsetningen av dyrkede matvarer kan være kritisk fordi dette balanserer fordøyelseskanalen og forbedrer fordøyelsen, i henhold til portene. En gjæret melk drikke, gir kefir en god kilde til kalsium, protein og kalium.

Body Ecology og emosjonell helse

Mens tilpasning til Body Ecology Diet, anbefaler Gates bruker Emotional Freedom Technique å tømme tankene for uønskede negative følelser og energi. Teknikken er basert på en teori om at negative følelser skyldes forstyrrelser i kroppens energisystem. Den sier at akupunktur kombinert med fokus på et bestemt traumatisk minne kan balansere kroppens energi og nøytralisere negative følelser.

Body Ecology and Exercise

The Body Ecology Diet anbefaler en øvelse plan ved hjelp av en rebounder, eller mini trampoline. Dette kan bidra til å forbedre bentettheten, rense lymfatisk vev og hjelpe til med vekttap. Denne øvelsen kan være lett på leddene og tilbake og gjort av barn eller eldre mennesker.

Personlig Pleie og Body Ecology

Donna Gates slutter seg til ved hjelp av en neti pott av saltet vann eller saltvann for å rense nese vev regelmessig. Hun foreslår også regelmessig colonics når du føler deg oppblåst eller forstoppet. Gates foreslår 10 daglige colonics for å starte renseprosessen, mens du tar probiotiske kosttilskudd og drikke masse vann og ren eple cider eddik. Probiotika er bakterier som bidrar til å opprettholde den naturlige balanse av organismer i tarmen.