Digidexo.com

En 15 måneder gammel Physical Development

En 15 måneder gammel Physical Development


Fysisk utvikling innebærer et barns evne til å bevege kroppen sin gjennom rommet med store muskler, flytte hans mindre muskler mens ro og flytte andre objekter ved hjelp av både store og små muskler sammen. Utviklingsmessige milepæler eksisterer, fastsatt av regjeringen og helsemyndigheter, som skal brukes som et verktøy i å bedømme hensiktsmessigheten av barns utvikling. Retningslinjene foreslår en norm, men alle barn utvikler seg ulikt, og mindre differensiering fra disse retningslinjene normalt ikke betegne et problem. En forelder bør alltid sjekke med et barns lege hvis han mistenker en forsinkelse i noen utviklingsområde.

Definisjon

Fysisk utvikling omfatter mer enn bare høyde og vekt diagrammer fylt ut på et barns regelmessig legetime. En 15 måneder gammel har utviklet ferdigheter siden fødselen i de områdene av grovmotoriske ferdigheter, koordinasjon og balanse, samt finmotorikk og øye-hånd-koordinasjon. Siden fysisk utvikling av barn skjer i generelle mønstre av brutto til fine motor, øvre å senke kroppen, og kjernen til ytre lem muskler, en 15 måneder gammel har allerede mestret flere grovmotorikk, overkroppen og kjerneutviklingsmessige ferdigheter som for eksempel kontroll av hodet og bagasjerommet.

Forrige Mastery

Ved 15 måneder, bør et barn stå og gå med hell. Forrige mestring av hodekontroll, rulle, sitte opp, nå ut med armene, plukke opp store gjenstander og kryp burde ha skjedd. Finmotorikk en 15 måneder gammel burde ha mestret inkluderer fatte mindre leker og skjeer med tommel og pekefinger og klapping hender.

Utvikling Mastery

På 15 måneder, begynner et barn å klatre opp og ned trapper, vanligvis ved første scooter på hennes bunnen eller i en krypende holdning. Krøp opp og ned fra stoler, sofaer og andre gjenstander mulig blir en stor attraksjon, og mestring følger raskt. Motoriske ferdigheter begynner å utvikle seg raskere som barn denne alderen begynner å kaste små gjenstander, slå sider i bøker og bygge tårn med blokker eller andre gjenstander. Når gitt en fargestift, selv om de ennå ikke kan holde det på riktig måte, kan de forstå og rable med det. I denne alderen, barn blir fascinert med å plukke opp og manipulere små gjenstander, som bistår i sin mestring av finger finmotorikk.

Oppmuntrende utvikling

Oppmuntre til fysisk utvikling med en 15 måneder gammel, slik at brutto og fine motoriske ferdigheter samt koordinering fortsette å utvikle. Tillate henne å skrible med fargestifter og gi rikelig med bøker for praksis snu sidene. Rulle en ball frem og tilbake med ham for å utvikle koordinasjon. Barn i denne alderen elsker å etterligne voksen oppførsel, så i barnestørrelse koster, raker eller filler de kan bidra til å gjøre husarbeid med gi en passende aktivitet for å bistå i fysisk utvikling.

Sikkerhet

Finn en balanse mellom hensynet til sikkerhet og gi dem muligheten til å utforske. Gjennom klatre opp trappene, Barn i denne alderen lærer å gå opp trappene; må imidlertid voksne være i nærheten for å unngå ulykker, uten å hemme sin utforskning av denne ferdigheten. Stoler de kan klatre på, må ikke stå i nærheten av skadelige gjenstander som komfyrer, kniver eller medisiner. Dekke alle utsalgssteder og fjern eventuelle skadelige gjenstander slik at barn denne alderen kan utforske og bruke alle muskler til å utvikle seg fysisk uten risiko for skade. Ty til en lekegrind som siste utvei eller for bare små perioder. Barn må øve og bruke sine muskler for å kunne fortsette å utvikle de neste fysiske milepæler.