Digidexo.com

Hva må jeg gjøre for å fullføre Fruit Flush Diet?

Frukten flush kosthold er en tre-dagers program for å avgifte kroppen av buildup og giftstoffer som forårsaker treghet, mangel på konsentrasjon og oppblåsthet. Laget av ernæringsfysiolog Jay Robb, hevder denne dietten for å hjelpe slippe vekt og fjerne giftstoffer fra kroppen for optimal helse.

Hva er Fruit Flush?

Grunnlaget for kostholdet er frukt, som er høy i vann, antioksidanter, fiber, vitaminer og mineraler. Frukt har også lav glykemisk nivåer av karbohydrater, som bidrar til å holde blodsukkeret stabilt, i motsetning til enkle sukker karbohydrater, som forårsaker pigger og krasjer i energi- og blodsukkernivået. Low-glycemic karbohydrater og dermed opprettholde energinivået og bidra til å fjerne giftstoffer fra kroppen.

En person på frukten flush diett drikker en protein shake annenhver time for den første dagen, noe som resulterer i fem shakes. Middag på den første dagen består av en rå grønnsaker salat toppet med magre proteiner som kylling og toppes i olivenolje.

Den andre og tredje dager består av å spise noe annet enn friske, rå frukt gjennom hele dagen og spise en rå grønnsaker salat og protein shake til middag.

Mat Anbefalinger

Mens på frukten flush diett, foreslår Robb visse matvarer for å lykkes. Det finnes ingen grenser for hva frukt du velger; imidlertid en rekke valg og farger sikrer at du får mange vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer eller antioksidanter. Olivenolje bør brukes til toppen middag salater, og avocado er foreslått for bruk som topping på salater. Magre proteiner inkluderer fisk, fjærkre, eggehviter og magert kjøtt.

Forslag

Under frukten flush diett, foreslår Robb avstå fra enhver øvelse for å opprettholde energinivået. Du må kjøpe nok frukt for to dager med spising, samt whey protein pulver til vibrering.