Digidexo.com

Bruk av Pygeum

Bruk av Pygeum


Pygeum, den afrikanske plommetre (i botanisk nomenklatur, den pygeum africanum eller Prunus africanum), er et eviggrønt tre vokser i store høyder i sentrale og sørlige Afrika. For tusenvis av år, afrikanske healere-urtemedisinmenn brukt barken av dette treet, som de pulverisert og forberedt som te for å behandle blære og urinveislidelser. I dag er en slik urte retting anses standard i mange deler av Europa, og blir tilgjengelig i USA.

Prostata helse

Pygeum, noen ganger tatt med andre urter som så Palmetto og brennesle root, bidrar til å lindre symptomene på benign prostatahyperplasi (BPH), eller ikke-ondartet forstørrelse av prostatakjertelen. Denne tilstanden påvirker 50% av menn 50 år og eldre, som forekommer oftere hos menn i amerikansk og europeisk avstamning. Symptomer inkluderer frekvens og haster av vannlating (spesielt om natten), svak urinstråle og ufullstendig oppheves blæren. Hvis prostatakjertelen forstørrer for mye, er det økt fare for urinveisinfeksjon og nyreskader.

Mat som medisin

Studier har vist at Pygeum kosttilskudd inneholder tre mat forbindelser som er rettet mot prostata og urinveier: (1) fytosteroler, som har en anti-inflammatorisk effekt; (2) pentacyclic terpens, som har en anti-ødem eller decongestic virkning; og (3) ferulic estere, som indirekte kontrollerer testosteron aktivitet i prostata, og også bidra til å rense kroppen for kolesterol sluttprodukter forbundet med tilstanden. Foreskrevet dose av pygeum tilskudd (standardisert til å inneholde 13% totalt steroler) er 50 til 100 mg to ganger per dag.

Naturlig hår tap behandling

Den samme mekanismen i pygeum som er tenkt å kontrollere testosteron aktivitet og hemme konvertering til dihydrotestosteron (DHT) retter seg også mannlige og kvinnelige mønster baldness også. Pygeum er en effektiv DHT blocker, og DHT er tungt innblandet i begge forholdene. Derfor, for folk å vende seg bort fra medisinske DHT blokkere, som finasterid, pygeum samt så Palmetto presentere urte alternativer for hår tap rettsmidler. Dessverre, men ingen klinisk hårtap forskning har blitt gjort for å støtte den effekt og sikkerhet av pygeum i denne rollen.

Bulk pygeum

Etterspørselskurven for pygeum i det verdensomspennende markedet blir brattere. På denne tiden, er vill pygeum nærmer seg status som truede arter, som per www.pccnatralmarkets.com: "Det arbeides med å vokse pygeum på plantasjer og kontroll høsting av naturen." Mens data er ikke tilgjengelig for å støtte hårtap behandling fordeler, og heller ikke har studier blitt gjort om de langsiktige effektene av pygeum behandling på et individ, er pygeum blant urter og krydder som blir etterspurt i bulk av forbrukerne.

Bivirkninger

Ikke nok er kjent om mulige skadelige effekter av pygeum. På grunn av denne forskningen vakuum, må gravide og ammende kvinner feile på siden av forsiktighet og ikke svelges denne urten. Vanligvis synes pygeum å være godt tolerert, hvis noen ganger forårsaker utholdelig fordøyelsesforstyrrelser som diaré, forstoppelse, magesmerter og kvalme. Som for interaksjoner med andre legemidler, urter, kosttilskudd, mat og laboratorietester, er ikke kjent, noe som betyr fortsette med forsiktighet under tilsyn av en pålitelig helsevesenet utøveren.