Digidexo.com

Hvordan kjøpe rå melk

Hvordan kjøpe rå melk


Mens du kan finne og kjøpe rå melk i dagligvarebutikker og helsekostbutikker i California, har forbrukere i Maryland ikke har det så lett. Hver stat i mellom har sine egne regler, men det finnes måter å arbeide med selv de strengeste rå melk forskrifter. Du kan få rå melk for så lite som $ 4 en gallon i enkelte områder, mens kan koste $ 12 en gallon eller mer i de dyrere stedene. Her er hvordan å kjøpe rå melk uansett hvor du bor.

Hvordan kjøpe rå melk

Kjøp Raw Milk

•  Finn ut om du kan kjøpe rå melk detaljhandel i staten, eller om det kan kjøpes direkte fra melkeprodusenter. I så fall kan du være i stand til å kjøpe rå melk hos din lokale bondens marked. Finn ut hva de lover er ved å gå til Real Milk kampanjeside.

Finn din lokale Weston A. Price Foundation Kapittel leder gjennom WAPF nettside. Denne organisasjonen fremmer tradisjonell mat og talsmenn for rettighetene til forbrukerne å kjøpe og konsumere rå melk. Din lokallag leder vil være i stand til å gi deg råd om hvordan du kan få rå melk i ditt eget område.

Se etter en ku aksje eller ku flokk co-op i nærheten. Søk i Spis Wild and Local Harvests nettsider for å finne melkebønder i nærheten. Du må da kontakte bøndene direkte og finne ut om du kan kjøpe rå melk fra dem gjennom en cowshare program.

Begynn å kjøpe rå melk gjennom din kilde etter å ha vurdert sin sikkerhet og renslighet av gården. Hvis meieriet er en sertifisert Raw meieri, kan du kjøpe rå melk der med selvtillit. Ellers må du kontrollere at meieriet fester seg til rå melk Standards USA eller til kriterier for det grasbaserte rå melk diskutert på Weston A. Price Foundation hjemmeside.

Hint

  • Spør om rå melk på helsekostbutikker. Ofte kan eierne vet en kilde.
  • Delta på Weston A Price Foundation konferanse for å finne rå melk kilder.
  • Les The Milk Book og næringsrike tradisjoner for å lære de helsemessige fordelene av rå melk.
  • Vær sikker på at rå melk kilden er ren og fôret er gress-basert med et minimum av korn matet til kyrne.