Digidexo.com

Trinn til utvinning fra narkotikamisbruk

Trinn til utvinning fra narkotikaavhengighet, hvis de følges trofast, kan forsikre en relativt myk overgang til den rene liv. De viktigste stakk av disse trinnene er å skape et nytt liv, et nytt sett av venner, nye vaner og nye veier til lykke. På alle kostnader, unngå irritabilitet og depresjon så mye som mulig, selv om medisiner er pålagt å gjøre det.

Opptak og Detox

Innrømme at du har et problem. Dette er en klisjé, men det finnes for en grunn. Når dette gjennombruddet trinnet er gjort, stål selv for prosessen med detox. Dette er ofte smertefull og ubehagelig, slik det er best for å kontrollere, til et behandlingssted, slik som å motta medikamentene som er nødvendige for å trygt trekke bort fra det vanedannende stoff. Frykt ligger ved roten av all avhengighet - frykten for at livet er tomt og gledesløse uten rusmidler. Når du har gjort beslutningen om å slutte, gjøre visse dine mål for utvinning er klare og kan nås. Derfor må både vilje og målene være tydelig og til stede.

Hvile og mosjon

Gjør alt i din makt for å holde glad, avslappet og uthvilt. Depresjon og irritabilitet er dine to nye fiender. I lang tid, blir brukeren vant til å ha en rask og enkel getaway fra livets problemer. Nå som er borte. Vær sikker på at du sover regelmessig, trene og finne nye hobbyer og andre måter å ta opp at overflødig energi. Fysisk trening kan ta vare på mange problemer i utvinning. Bli med et treningsstudio. Du vil møte nye venner og sove bedre, og regelmessig fysisk trening vil bistå i humør kontroll. Uansett hva du gjør, ikke skyv tilbake til gamle tomter og venner. Faktum gjenstår er at intense ønske om at deres tidligere stoffet vil gjenta seg. Du må ha midler for å bekjempe dette.

Rådgivning og / eller medisiner

Finn en god rådgiver. Finn en rådgiver som du kan stole på, og bygge et langsiktig forhold til. Tro ikke at du kan kjempe dette alene. Nye venner og nye teknikker kan hjelpe diffuse alle risikosituasjoner som kan sende deg tilbake. Hva en rådgiver vil gjøre her er å hjelpe deg å oppdage nye kognitive teknikker som kan roe deg ned når sint, trist eller deprimert. Disse teknikkene er viktig for utvinning. Hvis du finner deg selv sliter med depresjon og frykter et tilbakefall, kan det være slik at medisiner (for eksempel et SSRI som Paxil) kan hjelpe kontroll stemninger og hindre tilbakefall.

Valg

Til syvende og sist, er avhengighet til et rusmiddel når du har vært gjennom detox et valg. Med henvisning til det som en "sykdom" gjør det virke som du har ikke noe valg over spørsmålet. Hvis du tilbakefall, er det fordi du ikke har fullt overbevist deg selv at livet er mulig uten rusmidler. Dette kognitiv forståelse er helt sentral i utvinningen. Undersøke motivene bak den tidligere vanedannende oppførsel. Avhengighet eksperter som Timothy Welch er overbevist om at avhengighet er "frykt basert" og at drikking eller narkotika er metoder for egenbeskyttelse. Forstå motivasjonen til den rusavhengige er viktig.