Digidexo.com

Oppskrifter på Galleblæren & Liver Cleanse

Leveren renser blodet, filtrerer avfall og produserer galle. Galleblæren lagrer galle, som til slutt vil hjelpe til med fordøyelsen. Noen naturlig helse utøvere sier at rensing og detoxing leveren og galleblæren vil forbedre fordøyelsen, lindre noen allergiske reaksjoner og lette smerter i skulder, overarmer og øvre del av ryggen.

Symptomer

Tretthet, tap av matlyst, kvalme, en gul farge på huden eller øynene, vektøkning, væskeansamlinger, kjemisk overfølsomhet, allergi, forstoppelse og oppblåsthet er tegn på at det kan være på tide å avgifte leveren og galleblæren.

Årsaker

Dårlig kosthold, for mye alkohol, reaksjoner fra enkelte medisiner, visse kjemikalier som du har svelget eller vært utsatt for, eller har viral hepatitt kan bidra til en usunn leveren eller galleblæren.

Rens 1

Start denne leveren flush, fra «Den naturlige veien leveren Detox", på en lørdag, og sørg for å ikke ta noen medisiner, antibiotika eller vitaminer, slik at de ikke forstyrrer effekten av rens. Du trenger 1/2 kopp extra virgin olivenolje, som vil stimulere utskillelsen av galle å presse forekomster av leveren og galleblæren; En stor organisk grapefrukt, noe som bidrar til å eliminere innskudd i leveren; 1/2 kopp Epsom salt, som fungerer som et avføringsmiddel for å flytte disse innskudd fra kroppen; 07:56 500 mg L-ornithine kapsler, som vil hjelpe deg å sove; og en flaske melk tistel kapsler for å hjelpe rense og forynge leveren.

Dette rens vil vare en ettermiddag og påfølgende morgen. Den første dagen, unngå å spise fet mat og ikke spise noe etter 14:00 på 6 og 20:00, tilsett 1 ss. Epsom salt til 3/4 kopper vann og drikke det. Ved 22:00, bland 1/2 kopp olivenolje og saften fra grapefrukt, som skal tilsvare ca 3/4 cup. Ta fire L-ornithine kapsler og gå til sengs med en gang. Hvis du ikke får sove, ta opp til fire flere L-ornithine kapsler. Ligg på ryggen i 20 minutter, og deretter prøve å gå i dvale. Hvis du er våken når rens trer i kraft, kan du oppleve ubehag. Etter 6 am, bland 1 ss. Epsom salt og 3/4 kopper vann og drikke det. Etter 10 am kan du spise små, lette måltider hele dagen. Begynn å ta melk tistel kapsler når du er ferdig med leveren rens. Ta 200 mg daglig i en uke, og deretter flytte til maksimal dosering, 400 og 600 mg daglig til flasken er ferdig.

Rens 2

Denne versjonen er en raskere rens hvis du ikke har tid til Cleanse 1. Det er mer av en vedlikeholds rens og er ikke en erstatning for en full rens. En full rens gjør en grundig rengjøring, mens en vedlikeholds rens bare spyler ut noen av vrakrestene.

Du vil trenge 02:58 Cascara Sagrada piller, som fungerer som et avføringsmiddel; saften fra 1/2 av en sitron, noe som bidrar til å eliminere innskudd i leveren; juice fra to grapefrukt, som også bidrar til å eliminere innskudd; og 2 ss. olivenolje til å stimulere galle utskillelse. Bland dette på 22:00, drikke det og gå rett til sengs for å la blandingen skal fungere skikkelig.

Foods

Å spise fersk, rå frukt og grønnsaker anbefales etter en flush på grunn av deres fiber, som fremmer fordøyelsen helse. Kål, grønnkål, brokkoli, blomkål og rosenkål er gode valg. Sunne oljer fra nøtter og fisk hjelp smøre leveren og hjelpe til med renselsesprosess. Avokado, hele korn, honning, tare, kombu, hvitløk, egg, løk, hvite reddiker, rød paprika, artisjokkhjerter, asparges, sitrusfrukter, gresskarfrø, sesamfrø, linfrø, alfalfa frø, live yoghurt og probiotika er også anbefalt etter flush. Hold deg unna sukker, salt, dårlig fett, bearbeidet mat, antibiotika, kunstige konserveringsmidler, kunstige smaker og farger som kan gjeninnføre giftstoffer.

Tips

Drikk rikelig med vann før, under og etter en rens. Forvent diaré fra en rens. Du kan føle litt av i løpet av de neste ukene fra sta, restgiftstoffer i kroppen. Det kan være lurt å gjøre en annen rens i en måned eller så.