Digidexo.com

Hvordan Medisinsk behandle en Cat Scratch

Hvordan Medisinsk behandle en Cat Scratch


Cat riper er en del av katt eierskap, og er vanligvis et resultat av noen skremmer eller sårer katten. For et barn, kan en katt scratch være litt av en overraskelse - fuzzy pet bare skade dem! Som forelder, behandle katten riper er en grei prosess.

Bruksanvisning

•  Skyll scratch så raskt som mulig. Klo som gjorde det har blitt dratt gjennom en søppel-boksen på et tidspunkt i fortiden, og dette vil bidra til å rense det av fremmedlegemer og biter av grus.

Vask scratch med såpe og vann. Du gjør dette etter den første skylling, slik at eventuelle fremmedlegemer ikke er pakket inn i bunnen av. Vanlig såpe og vann vil fungere helt fint.

Sett aloe vera salve på den nylig ryddet grunnen for å hindre arr fra forming.

Sett en liten bandasje på scratch hvis det er på en del av kroppen (hender eller håndledd) som vil komme i kontakt med mat, skitt eller andre mulige forurensninger. De fleste katte riper er grunt og vil ikke trenge sting eller sommerfugl bandasjer til å holde dem stengt.

Overvåk stedet av grunnen i løpet av de neste dagene; en katt scratch vil vanligvis leges i to til tre dager, og vanligvis viser en markant forbedring i en dag. Hvis grunnen er hevelse eller betent, eller personen ripete begynner å kjøre en feber, se en lege om å få noe litt sterkere for å rense ut scratch.