Digidexo.com

Slik Care for en Fresh Scar

Riper, skraper og akne blemishes kan føre til at huden til å reagere ved å utvikle en skorpe, som kan slå inn et arr når utslettet har grodd helt. Behandle et arr tidlig kan sikre at arret vil forsvinne raskt og vil redusere synligheten av misfarging. Behandle en frisk arr kan oppnås ved å løsne misfarget hud, peeling av huden for å fjerne døde hudceller, og toning huden ved hjelp av et stoff som høy i vitamin C, noe som bidrar til å forbedre hudens cellefornyelsen. Etter dette regimet vil redusere forekomsten av en frisk arr, og hindre arr som varer lenger enn nødvendig.

Bruksanvisning

•  Bløt den misfarget hud av en frisk arr ved å bruke olje og dampende området. Masser 1 ss. olivenolje på arret ved hjelp av dype trykk og sirkulære bevegelser med fingrene. Fortsett å massere huden i minst 5 minutter. Suge et håndkle i varmt, dampende vann, og klem det ut når det er kjølig nok til å berøre. Drapere håndkle over området av arrdannelse, slik at varmt vann for ytterligere å løsne huden. Når håndkleet er helt avkjølt, og tørk bort overflødig olje utenfor huden ved hjelp av håndkleet. Gjenta denne prosessen opptil tre ganger for å mykne og løsne misfarget arr hud.

Exfoliate misfarget hud av en frisk arr ved å bruke en natron skrubb. Natron består av små, avrundede partikler som fjerner døde hudceller uten å skade gjenværende hud. Når huden har blitt tilstrekkelig myknet, bland 1 ss. av natron med 1 ts. vann, deretter langsomt massere blandingen på den ferske arret området. Unngå å skrubbe natron lime inn i huden for aggressivt; bruke langsomme, sirkulære bevegelser. Etter to til tre minutter, skyll av pastaen med varmt vann. Bruk kun en natron eksfolierende skrubb på huden to ganger per uke. Dette vil hjelpe deg å unngå å fjerne for mye hud for ofte, og vil tillate nye hudceller til å danne.

Tone den misfarget hud av en frisk arr ved å bruke sitronsaft til området, som har et høyt vitamin C innhold. Vitamin C bidrar til å forbedre hudens cellefornyelsen, og bekjemper frie radikaler som kan hemme gjenoppbyggingen av hudens overflate. Slik bruker du et sitronsaft toner, fylle en sprayflaske med konsentrert sitronsaft, og spray det rikelig på området for arrdannelse. La saften tørke ut huden, og gjenta hver gang du eksfoliere huden med en natron skrubb.