Digidexo.com

Hjemmelagde Tannbleking triks

Som en person aldre, lysstyrken på tennene begynner å falme og gul. Profesjonelle tannbleking kan være dyrt, men det er også mange hjemmelagde løsninger som koster en brøkdel av prisen, og kan gjøres i personvernet ditt eget hjem.

Hva som forårsaker flekker tenner

Tobakk, kaffe, te og cola flekken pigmentet på tennene. Alder forårsaker tannmineralstruktur for å redusere som en person aldre og gjør emaljen mindre porøs.

Matvarer for å bleke tennene

Tygge rå spinat og spise epler, jordbær og rå grønnsaker som gulrøtter, selleri, agurk og brokkoli kan bleke tennene. I tillegg vil gni tennene med innsiden av en appelsinskall (hvit side) gjøre tennene skinnende.

Lemon Juice Lim

Mens kalsium i tennene er avgjørende for sterkere tenner, kalkavleiringer på tennene er den viktigste årsaken til tann gulning. En pasta av 1 ts sitronsaft og 1 ts salt vil fjerne kalsium flekker fra tennene og gjøre dem hvitere.

Laurbærblad / Orange Peel Lim

For raske resultater, gni en blanding av tørket og pulverisert laurbærblad og tørket appelsinskall på tennene for å gjøre dem hvitere.

Helserisiko

Ikke bruk disse metodene mer enn tre ganger per uke. Syre i sitronsaft og appelsin skreller kan forverres tannemaljen hvis det brukes for ofte.

Også, alle med følsomhet for sure frukter bør være forsiktig, eller ta kontakt med en lege før bruk. Disse oppskriftene kan føre til tannkjøttbetennelse eller andre helseplager.