Digidexo.com

Hvordan Get Off en materøret og Bruk Tygge Muskler

Hvordan Get Off en materøret og Bruk Tygge Muskler


Fôring rør, også kjent som PEG rør eller G-rør, bistå med ernæringsmessig støtte. Vanligvis plassert i magen, fôring rør gi en måte for ernæring for å gå inn i kroppen. Et individ må være i stand til å spise for å fjerne et materør. Oppmuntre en person til å spise gjennom munnen vil hjelpe avvenne ham / henne av en materøret. Et individ må passere en svale evaluering for å sikre at han / hun er i stand til å svelge mat før avvenning av en materøret.

Hvordan Get Off en materøret og Bruk Tygge Muskler

•  Utvikle svekket tyggemusklene ved å tygge tyggegummi for å utøve og styrke musklene som brukes for å tygge. Tyggegummi kan hjelpe en person praksis tygge uten press av å konsumere mat.

•  Øke persons appetitt ved å redusere mengden av sondeernæring. Når magen er full fra sondeernæring, kan personen være mindre sannsynlig å spise gjennom munnen. Når magen er tom og han føler seg sulten, er det lettere for ham å spise. Bolus feedings kan gi magen muligheten til å tømme (mellom feedings) som kan resultere i en økt appetitt. En bolus fôring er en bestemt mengde sondeernæring (tilsvarende et måltid) gitt vanligvis på bestemte tider i løpet av dagen.

3 tilbyr lyst mat først. Han kan være mer fristet til å spise når gitt hans favoritt mat. Gi ham små mengder mat av hans valg og oppmuntre ham til å spise så mye som han ønsker. Tilby ham små slurker med væske i mellom biter. Sørg for at han helt svelger maten før tilbyr et bitt.

Reduser mengden ernæring mottas gjennom materøret. Fordel tube feedings inn bolus feedings og kontinuerlig mating om natten. Gi bolus feedings flere ganger i løpet av dagen. Reduser tube fôring beløp som kaloriinntaket gjennom munnen øker.

Hint

  • Slutte å mate gjennom munnen umiddelbart hvis personen har vanskeligheter med å svelge.
  • Bruk myk mat som iskrem, pudding eller Jello å oppmuntre spise gjennom munnen
  • Spedbarn og små barn kan bruke en smokk for å bidra til å utvikle tyggemusklene, i stedet for tyggegummi.
  • Ikke holde tilbake ernæring.
  • Mate de enkelte matvarer som er alderstilpasset.