Digidexo.com

Hjemmelaget Enema Utstyr

Bruke klyster for å avlaste forstoppelse og renser fordøyelseskanalen før medisinsk diagnostisk testing og før intim aktivitet som involverer anus og rektum. I hastesituasjoner hyppig forstoppelse når du ikke har tid til å kjøre til apoteket for å kjøpe klyster utstyr, lage din egen klyster enhet fra en myk juice flaske, samt en hjemmelaget klyster løsning.

Hjemmelaget Enema Device

Tom, ren og tørr en myk plast barns juice flaske. En hjemmelaget klyster enhet som er laget med denne type av flasken vil tillate enkel innsetting i rektum og enkel klemme for raskt og effektivt å avlevere den klyster løsning.

Hjemmelaget klyster Solutions

Fyll flasken med klyster løsning som varmt vann fra springen, varmt såpeskum eller varm saltvann. Løs opp 1 ts. av enten saltvann eller mild håndsåpe i vannet. Hell vannet inn i den myke plastflaske saft. Rist flasken forsiktig for å grundig blande salt eller såpe i vann. Test klyster løsning for å sikre at det ikke er for varmt for administrering av klyster oppløsningen inn i endetarmen.

Administrere Made Enema

Smør den ytre delen av myk plast juice flaske med et vannbasert glidemiddel før du setter den inn i mottakerens endetarmen. Har pasienten ligge ned på hans venstre eller høyre side, eller komme inn i kne-bryst posisjon. Før forsiktig ytre parti av flasken inn i endetarmen. Sakte presse innholdet i plastflaske inn i endetarmen. Du kan ikke merke en betydelig mengde kramper på grunn av mindre karakter av denne klyster sammenlignet med større volum klyster. Har mottakeren beholde klyster løsning for fem minutter før utvise klyster og avføring.