Digidexo.com

Diett for GERD Lider

Gastroøsofageal reflukssykdom, vanligvis kjent som GERD, kan være en plagsom lidelse å håndtere. Det kan føre til smertefulle halsbrann, fordøyelsesbesvær og gjøre spise vanskelig. Heldigvis, med de riktige kosttilskudd trinn, symptomer på GERD kan behandles.

Unngå syrlig frukt

Visse matvarer av visse surhet kan øke magesyre og halsbrann, særlig hos pasienter med GERD. Begrense eller unngå svært sure matvarer som appelsiner, sitroner og sitrusfrukter, tomat-baserte produkter, samt hvitløk og løk.

Si nei til Fast Food

Slutte å spise fastfood, inkludert alle matvarer høy i salt, fett og fett. Disse matvarer er vanskelig for magen å fordøye, og kan føre til en økning i syre produksjon. Hold deg til lettere mat og spise hjemme hvor du kan lage sunnere mat. For eksempel bruke olivenolje i stedet for smør, og grill i stedet for steking maten.

Avstå fra alkohol

Alkohol er skadelig for mageslimhinnen, noe som kan øke syreproduksjonen. Begrense alkoholinntaket og hold deg til lettere, uttynnede drikker som vil være mindre belastende for magen. Hold deg unna koffein som det kan skade magen mye som alkohol.

Endre Når og hvordan du spiser

Spis mindre måltider i løpet av dagen i motsetning til tre store måltider. Overfylling selv kan forårsake halsbrann og dårlig fordøyelse, så hold deg til seks eller syv små måltider. Ikke spis rett før du legger ned, som posisjonen vil tillate magesyre å komme tilbake opp lettere.

Spis magre kjøtt

Kjøtt med høyt fett kan øke syreproduksjonen og halsbrann, så hold deg til magre proteiner pakket kjøtt som vil bidra til å holde GERD symptomer i sjakk. Gode ​​kjøtt for GERD lider er skinn kylling, kalkun, magert kjøtt og hvit fisk. Se etter ordet lean på etiketten for å sikre at du får den laveste fettinnhold mulig.

Flere tips

Hold en food journal over alt du spiser, og bemerker noen matvarer som utløser GERD og unngå dem. Snakk med legen din om medisiner som kan bidra til å dempe GERD symptomer og gir mulighet for mer kost frihet. Hvis du er en røyker, redusere eller slutte, som røyking øker GERD symptomer. Kutte ned på fete meieriprodukter også.