Digidexo.com

Glaukom Homeopati Behandling

Glaukom Homeopati Behandling


Glaukom er en av de viktigste årsakene til blindhet, og det er ingen kur for det. Det kan ikke engang være noen symptomer som sykdommen begynner å kjøre forbi syne. Ifølge Glaucoma.org, vil ca halvparten av personer med glaukom ikke vet at de har det. Så hva kan du gjøre for å forsinke utbruddet av sykdommen og holde synsnerven blir skadet?

Hva er Homeopati?

Homeopati er en alternativ medisin som behandler pasienter ved å bruke en liten mengde av det - i større doser - forårsaker symptomene på pasientens sykdom. Blandingene er utarbeidet av en homeopat, som undersøker de ulike symptomene pasienten har.

Hvordan en homeopat Beslutter på Blanding

Selv om en HOMEPATH vil vurdere pasientens symptomer før forskrivning en homøopatisk blanding, hun også vil vurdere andre variabler som årsaken til glaukom og hvorfor pasienten viser noen symptomer og ikke andre. Den homeopat også vil se på kildene til stress i en pasient og vurdere om sykdommen kan være psykosomatisk.

Risikofaktorer for glaukom

Siden du kan eller ikke kan utvise symptomer på glaukom, her er noen av risikofaktorene for å huske på: å være afrikansk-amerikansk, mer enn 60 år gammel, har familiemedlemmer med glaukom, bruker steroider og har hatt en øyeskade. Hvis du faller inn i de høyere risikoklasser, bør du ha en grundig synsundersøkelse hvert år.

De Homepathic legemidlene som brukes til å behandle grønn stær

Fordi homøopatisk middel behandler symptomene fremfor sykdom, det er en rekke blandinger som en homeopath kan anbefalt for glaukom. Disse inkluderer: Gelsemium (gels), physostigma (physost), Ruta graveolens (ruta) og Spigelia (spig).

Advarsler om Homeopati

Fordi homeopati effektivitet er fortsatt i tvist, bør du ikke gi avkall på en tradisjonell terapi for homeopatisk behandling. I stedet bør du se til å bruke homeopati som et supplement til det behandlingsopplegg legen anbefaler. Du bør også diskutere både behandlinger med både legen din og din homøopat.