Digidexo.com

Herbal Cures for øye Uveitis

Uveitis er en akutt inflammasjon av uvea, det midtre lag av øyet. Det er en smertefull tilstand som kan føre til alvorlige komplikasjoner som blindhet. Hvis du mistenker at du har denne tilstanden, søke øyeblikkelig medisinsk hjelp. Det er flere urter som har vært brukt til å bekjempe uveitt; i det minste har man vist seg å være like effektive som farmasøytiske medikamenter.

Årsaker

Uveitt vises vanligvis som en raskt forverret rødhet og hevelse av øyet sammen med gradvis tap av synsskarphet. Ifølge Mayo Clinic, uveitt kan være forårsaket av autoimmune sykdommer, infeksiøse sykdommer, inflammatoriske sykdommer, for eksempel Crohns sykdom, øyeskader og øyet kreft.

Tumeric

Tumeric er en lys oransje urt som er et fast innslag i indisk mat. Det er kjent for sine potente anti-inflammatoriske egenskaper. I en studie publisert i juni 1999 Journal of Pytotherapy Forskning, forskere testet curcumin, et stoff som finnes i gurkemeie, på pasienter som lider av kronisk fremre uveitt. De fant at etter to uker alle pasienter som hadde fått behandling forbedret. Konklusjonen var at ved hjelp av curcumin var sammenlignbare med kortikosteroider, standard farmasøytisk behandling av uveitt, uten bivirkninger.

Echinacea

Echinacea er en blomstrende plante innfødt til Nord-Amerika som har blitt brukt i hundrevis av år av innfødte amerikanere. Naturmedisinere hevder det kan øke immunsystem. En studie gjort i Italia ved Polytechnic University of Marche, Ancona, i desember 2006 viste at uveitt pasienter behandlet med echinacea samt steroider gjenvunnet raskere enn pasienter behandlet med steroider alene.

Betraktninger

Uveitis er ofte en reaksjon eller en del av en annen sykdom patologi. Behandling av den underliggende årsak faktor av uveitis er nødvendig for å behandle uveitt gjennom naturlige eller på annen måte. Andre urter som kan støtte immunforsvaret og hjelpe inflammatoriske tilstander bør vurderes i den samlede behandling av uveitt og relaterte lidelser.

Advarsel

Uveitt er en alvorlig tilstand og kan være ganske smertefullt. Ifølge Mayo Clinic, kan ubehandlede tilfeller av uveitt føre til skade på synsnerven, arrdannelse av øyevevet, og selv synstap. Symptomer på uveitt kan også forveksles med andre tilstander som rosa øye. Det er viktig å få en diagnose og behandling så raskt som mulig.