Digidexo.com

Typisk sammensetning Mysepulver

Typisk sammensetning Mysepulver


Mysepulver er i hovedsak solgt som kosttilskudd. Den har stor innflytelse på vektløfting og fitness samfunn på grunn dens positive effekter på ytelse og muskelbygging. Det er avledet fra myse, som er den væske som opprettes under osteproduksjon. Fra myse, forskere isolere tre globular proteiner som utgjør mysepulver.

Beta-lactoglobulin

Myseprotein består av 65 prosent beta-laktoglobulin. Dette molekylet finnes hovedsakelig for å skaffe mat og energi til de andre delene av cellene våre. Cellene trenger energi for å transportere protein, avfall og syntetisere reaksjoner. For at mysepulver for å arbeide raskt og effektivt, må supplement gi mer mat for cellene til å arbeide hurtigere.

Alpha-lactalbumin

Myseprotein består av 25 prosent alfa-laktalbumin. Dette molekylet øker produksjonen av laktose. Laktose er et sukker som finnes i melk. Ved å gi mer av denne type sukker, har kroppen mer energi for å reparere skadede muskler raskere. Ved å arbeide ut, du bokstavelig talt ødelegge muskelvev. Legemet sender sitt eget protein for å reparere skaden. Ved å legge denne ekstra protein til kroppen din, er du hjelpe reparasjonsprosessen.

Serum Albumin

Myseprotein består av åtte prosent serum albumin. Dette molekylet sørger for at blodårene opprettholde et høyt nivå av press. Målet med mysepulver er å reparere musklene dine så raskt som mulig. Ved å sørge for blodårene er åpne og flyter fritt, kan proteinet bli levert raskere.

Immunglobuliner

Mysepulver inneholder immunglobuliner eller antistoffer som beskytter kroppen mot fremmedlegemer som bakterier og virus. Working ut setter kroppen på et høyere risiko for infeksjoner. Kroppen blir opptatt med å reparere skaden som gjøres for å muskler. Fremmedlegemer har flere muligheter til å infiltrere ditt immunsystem. Ved å ta mysepulver, introdusere deg en ekstra form for beskyttelse mot en potensiell sykdom.