Digidexo.com

Langvarig bruk av Ambien

Ambien er en resept sovne brukes til å behandle de menneskene som lider av søvnløshet, som er generelt preget av enten en vanskeligheter med å få sove eller en problemer med å bo sover. Som med alle reseptbelagte medisiner for søvn, bør Ambien kun brukes for begrensede mengder tid, vanligvis ikke lenger enn to uker i strekk, da det kan begynne å påvirke en person i forskjellige, noen ganger uønskede måter.

Identifikasjon

Ambien ville tilhører klassen av medisiner ofte referert til som enten sedativa eller hypnotika. På grunn av beskaffenheten til denne type narkotika, vil det i hovedsak roe hjernen, så å si, slik at personen til å få en god natts søvn. Imidlertid fortsatte eller langvarig bruk vil etter hvert begynne å påvirke hvordan resepten fungerer på den enkelte, og dagens dose vil bli mindre effektive, noe som betyr Ambien vil ikke ha samme effekt på hjernen som det gjorde på utbruddet.

Betydning

Siden Ambien er effekten vil bli påvirket av langvarig bruk, ville en person trenger å ta mer av denne reseptbelagte medisiner for å få sove og bli sovende. Dette kan være ganske problematisk, da det kan da resultere i det som ville bli betraktet avhengighet, noe som er et behov for medisinering, og reseptbelagte narkotikamisbruk, som er en anvendelse av et medikament for andre formål enn beregnet. Når noen blir avhengig av et stoff eller begynner å misbruke en reseptbelagte medisiner, hun vil uunngåelig finne seg selv møter en myriade av konsekvensene av denne formen for bruk.

Time Frame

I utgangspunktet ville langvarig bruk av Ambien bli klassifisert som en tidsperiode som strekker seg utover sin tiltenkte bruk. Foreløpig anbefales det at en person bare bruke Ambien for ikke lenger enn to uker. Etter denne tid, vil en person generelt opplever noen problemer med søvn etter at han har sluttet å ta medisiner, men dette vil forsvinne ganske snart.

Side Effects

Foruten avhengighet av Ambien, vil mange mennesker også begynne å vise en rekke ulike bivirkninger fra langvarig bruk, inkludert forvirring, svimmelhet, svimmelhet, humørsvingninger, irritabilitet, angst, nervøsitet, depresjon og en generell mangel på balanse eller koordinasjon. Ofte vil medisinen begynne å påvirke hvordan hjertet fungerer, og skaper en rask eller ujevn rytme til sin juling. En person kan også begynne å ha en endret visuell persepsjon, manifestert som enten en dobbel eller tåkesyn.

Narkotika-søkende atferd

Når noen blir avhengig av et medikament som Ambien, er det potensiale, spesielt i forholdsvis langvarig misbruk, for den enkelte å begynne oppviser "medikament-søkende" oppførsel. Dette er generelt sett på som "misplacing" en resept, slik som å få en ny resept, noe som åpner for høyere dose ta, eller å ha en resept for Ambien med mer enn én lege, igjen åpner for høyere doser. Det kan også bli sett på som hamstre medisiner, tidlige påfyll eller en opptatthet i å ta medisinen.