Digidexo.com

Hvordan øke blodtrykket og langsomme hjerteslag

Hvis du har lavt blodtrykk, det kalles hypotensjon. Blodtrykket er styrken av blod som presser mot arteriene når det pumpes fra hjertet. Det måles i systolisk (trykket mens hjertet pumper blod) og diastolisk (trykket mens hjertet er i ro mellom beats) blodtrykk. Det er vanligvis skrevet som systolisk løpet diastolisk. Ifølge National Heart, Lung and Blood Institute, er normalt blodtrykk for voksne mindre enn 120/80 millimeter kvikksølv (mmHg). Hvis det er lavere enn 90/60 mmHg, regnes det som hypotensjon. Det finnes ulike måter å øke blodtrykket. Hvis pulsen stiger, betyr det ikke alltid skape en tilsvarende økning i blodtrykket. Det er også også måter å kontrollere hjerterytmen for å holde sunt, men det er ingen direkte forbindelse til blodtrykket.

Bruksanvisning

Hvis du har hypotensjon, nøye øke mengden av salt i kosten. Ifølge Mayo Clinic, kan natrium øke blodtrykket. Imidlertid bør du sjekke med legen din først, som for mye natrium kan føre til hjerteproblemer senere i livet.

Drikk mye vann. Jo mer godt hydrert du er, jo mer blodvolum vil det være. Det vil også bidra til å forhindre dehydrering, noe som vil bidra til å øke blodtrykket. For samme grunn, unngå alkohol.

Ikke kryss bena, og vurdere iført kompresjonsstrømper, anbefaler NHLBI. Strømper legge press på leggene for å hjelpe flytte blod gjennom kroppen din.

Ta medisiner. Hvis du har ortostatisk hypotensjon, hvor blodtrykket senkes når du står opp, kan du få foreskrevet fludrokortison. Det bidrar til å heve blodvolum. Hvis problemet er kronisk, kan du bruke medisiner midodrine. Ifølge Mayo Clinic, det begrenser blodkar fra å utvide, øke blodtrykket.

Hvis du er ute å bremse ditt hjerte slå i ro, deretter øke nivået av fysisk aktivitet. Du vil merke at når du trener, pulsen øker, og når du slutter å trene, det gradvis tilbake til det normale. En normal hvilepuls er ca 60 til 90 slag per minutt (bpm). Begynn en øvelse diett og gradvis øke din kondisjon. Idrettsutøvere tendens til å ha pulser i området fra 40 til 60 slag pr. Dette er fordi deres hjerter er sterkere og har mindre arbeid å gjøre for å pumpe blod.

Tips og advarsler

  • Symptomer på hypotensjon omfatter svimmelhet, besvimelse, kvalme, tørste og tretthet. Hvis du opplever noen av disse, er det viktig å konsultere legen din om hypotensjon.
  • Ofte er lavt blodtrykk ikke er en alvorlig tilstand, men legen din kan ønske å følge deg.