Digidexo.com

Hva er noen fysiske tegn på at en person har AIDS Virus?

Hva er noen fysiske tegn på at en person har AIDS Virus?


HIV (humant immunsviktvirus) forårsaker AIDS (ervervet immunsvikt syndrom). Det er mulig å bli smittet med HIV uten symptomer på AIDS. Ved tiden symptomer på virus vises, immunsystemet som allerede er alvorlig skadet. Tegn og symptomer på AIDS spenner fra smitte til ulike typer kreft. Virus og andre bakterier lett invadere kroppen hos personer med AIDS, forårsaker problemer som ikke ville påvirke friske individer.

Symptomer

AIDS symptomer kan være mild til alvorlig. Etter å bli smittet med HIV, milde symptomer på AIDS inkluderer vekttap, feber, nattesvette og svakhet. Influensalignende symptomer er vanlige i utgangspunktet, inkludert sår hals, frysninger, feber og hovne glands.The symptomene forsvinner mye som influensa virus. Det er mulig å ha HIV og leve i årevis uten symptomer på AIDS.

Ettersom HIV-virus fortsetter å ødelegge immunsystemet, symptomer videre til utslett, gjærinfeksjoner i huden, herpes, hurtig vekttap og mangel på energi. Feber kan komme og gå. Hoste, pustevansker, hodepine, nakkesmerter, kognitiv svikt, diaré og magesmerter, kvalme, oppkast og tap av balanse er alle tegn og symptomer på AIDS.

Identifikasjon av HIV

HIV senker mengden av immun bekjempelse blodceller i kroppen, som kalles T-celler eller T-hjelperceller. En blodprøve, kalt CD4-tallet, identifiserer lave T-celle teller. Når en person smittet med hiv utvikler aids, CD4 blodceller faller under 200, som fører til en diagnose av AIDS. Lave CD4-tall er et tegn på at en person har utviklet AIDS fra å bli smittet med HIV. Andre infeksjoner kan også påvirke CD4 blod-tall, som kan visse medisiner. Legen din vil relatere fysiske tegn og symptomer på AIDS mens overvåking blod arbeid.

Typer kreft Associated med AIDS

AIDS gjør personer utsatt for Kaposis sarkom, en type hudkreft som oppstår når immunforsvaret er svekket. Lymfom og livmorhalskreft kan også utvikle. Kaposis sarkom er et tegn på AIDS som vises som runde flekker på huden og i munnen. Lesjonene er brun, lilla eller rødt i utseende. Kaposis sarkom fra AIDS kan invadere andre organer i kroppen.

AIDS-symptomer hos barn

Barn er utsatt for hyppige opportunistiske infeksjoner, akkurat som voksne er. Normal utvikling er svekket, og vektøkning er vanskelig. Utviklingsmessige forsinkelser er tydelig av vanskeligheter læring. Lungebetennelse og hals og øre infeksjoner som oppstår ofte er tegn og symptomer assosiert med barn som har AIDS.

Expert Insight

CDC anbefaler HIV-testing som den eneste måten å være sikker på at du ikke har AIDS. AIDS tegn og symptomer kan ta opptil 10 år å utvikle, og sykdommen kan spres uvitende. Du kan ikke stole på symptomer for å fortelle om du har AIDS. Bestemte kriterier, fastsatt av Centers for Disease Control, utgjør en klar diagnose av HIV / AIDS. Vekttap, feber, utslett og andre symptomer ikke nødvendigvis at du har AIDS. Hvis du tror du er i faresonen, kan du ha en konfidensiell blodprøve for HIV.