Digidexo.com

Cold Care for en Infant

En kald er et virus som infiserer de øvre luftveier. De mest fremtredende symptomene er rennende nese og lunger. Spedbarn er mye mer påvirket av en kald enn vi er, så det er viktig å holde et tett øye på deres utvinning. Ringe barnelege ved første tegn på en kald er en god idé å redusere risikoen for komplikasjoner. Det finnes ingen kur for kaldt, men det er ganske mange ting du kan gjøre for din spedbarn å lette hennes symptomer.

Reduser Fever

Barnet ditt vil mest sannsynlig utvikle en feber på et tidspunkt under hans kaldt. Senk feber med barnas paracetamol. Følg legens anbefalte dosen. Dette vil øke barnets komfort, slik at han kan få bedre søvn for å gjenvinne helse. Avstå fra disse medikamentene hvis barnet ditt er dehydrert eller oppkast. Aldri gi aspirin til et barn yngre enn 18 måneder. I noen sjeldne tilfeller kan det føre til Reyes syndrom, som kan være dødelig.

Fjerne slim

Tømme barnets nese passasjen av slim vil eliminere de fleste av hennes ubehag og tillate henne å puste lettere. Bruk en gummi pære sprøyte for å fjerne slim. Klem pære av sprøyten for å frigjøre all luft. Mens du holder pæren lukket, sette spissen av sprøyten ca ¼ tomme inn i barnets nesebor. Sakte la gå av pære mens du fremdeles holder spissen på plass. Dette vil suge slim ut av nesen. Når all luft har re-inngått pære fjerne spissen fra barnets nese. Pek tuppen inn i en vev og kontinuerlig presse pære å fjerne slim fra sprøyten. Gjenta denne prosessen til all slim er fjernet fra begge neseborene. Tømme barnets nese passasjen så ofte som nødvendig.

I ekstreme tilfeller kan leger anbefaler saltvann nesedråper å tynne slim, slik at det å lettere renne fra nesen. Rådfør deg med lege før du bruker nesedråper.

Hydrate

Mens barnet ditt er forkjølet, er dehydrering symptomet du må overvåke mest nøye. Hvis du har mistanke om dehydrering, ta kontakt med lege umiddelbart. Barnet kan ikke føler for å drikke væske, men insistere på et normalt inntak av væske er viktig for helsen hans. Det kan også bidra til å gi barnet ditt med spesielle fuktighetsgivende juice for babyer. Disse juice kan bli funnet på noen stor butikk som selger babymat.

Hvis du ammer barnet ditt, fortsette. Morsmelk er spesielt bra for å hjelpe opprettholde ernæring og hydrering til barnet som den inneholder kald-bekjempelse næringsstoffer.

Hvis barnet virker spesielt ubehagelig, kan du levere fuktighet i luften ved å kjøre en luftfukter i rommet hans. Rett luftfukter bort fra den sovende området. Følg produsentens instruksjoner for å unngå mugg forurensning. Luftfukting luften vil lette lunger samt hjelpe ubehag i nesen.