Digidexo.com

A & D salve Ingredienser

A & D salve Ingredienser


A & D salve er en bleie utslett salve og hud protectant. Også ofte brukt som en aktuell behandling for brannskader og kutt, mange tatovering butikker anbefaler A & D salve for sine nylig innsatt klienter. A og D kan også brukes for post-kjemisk peeling forsiktighet for å beskytte det nylig eksponerte hud fra miljømessige irritanter. Hvis du har sensitiv hud, er det viktig å forske på ingrediensene i noen over-the-counter produktet før bruk, siden mange ingredienser på veldig ung, ny eller åpen hud kan forårsake bivirkninger. Hvis det er ingen kjent følsomhet for noen ingredienser, påfør salven rikelig på ren, tørr hud så ofte som nødvendig.

Aktiv ingrediens: Lanolin (15,5%)

Lanolin er en fet, voks-lignende stoff som utvinnes som et biprodukt fra saueull. Lanolin er ofte brukt i hårprodukter, hånd kremer, leppeprodukter og kremer for sine mykgjørende egenskaper. Bløtgjøringsmidler mykne og fuktighet i huden ved å skape en barriere som hindrer transepidermalt vanntap eller TEWL, som er den naturlige tap av fuktighet gjennom huden. Ved å skape en barriere mot fordampning, forblir huden fuktig selv når ingen ytterligere fuktighet tilføres eksternt.

Lanolin kan være svært beroligende, men kan også ha en sensibiliserende virkning som forårsaker allergiske reaksjoner. Mennesker allerede utsatt for eksem kan være spesielt følsomme for lanolin.

Aktiv ingrediens: Petrolatum (53,4%)

Vanligvis kjent som vaselin, er petrolatum annen mykgjørende. Petrolatum er lik lanolin i vekt og okklusive egenskaper, men det er avledet fra petroleum hydrokarboner. Billig og lett tilgjengelig, er petrolatum en vanlig ingrediens i leppe produkter og salver. Dens lav pris, klar tilgjengelighet og ekstremt lang holdbarhet make petrolatum et populært redskap for hudpleieprodukter. Mens petrolatum er usannsynlig å forårsake allergiske reaksjoner, kan det forårsake eller forverre akne.

Inaktiv ingrediens: Tran

Tran er den bestanddel som gir A & D salve sitt navn, på grunn av sitt høye innhold av begge disse vitaminene. Av vekt, har tran den høyeste konsentrasjonen av vitamin A og D av en hvilken som helst mat, samt å ha et høyt antall essensielle fettsyrer av omega-3 fettsyrer. Vitamin A og D har antioksidanter og anti-inflammatoriske egenskaper. Tran er hentet fra leveren av fersk fisk i Gadidae familien.

Andre ingredienser: Fragrance, lett mineralolje, mikrokrystallinsk voks og parafin

Disse ingrediensene utgjør en svært liten andel av det samlede produktet. I tilfelle av A & D salve, blir parfymen anvendes ikke spesifisert, og kan bare brukes til å motvirke noen ganger ubehagelig lukt av lanolin.

Lett mineralolje, mikrokrystallinsk voks og parafin er alle petrolatum produkter og alle funksjoner på samme måte som bløtgjøringsmidler. Parafin er en voks som brukes for å øke tykkelsen av salven.