Digidexo.com

Kjennetegn på en Apnea Monitor

En apnea skjerm er en nødvendig del av utstyret når du har et prematurt barn som har pusteproblemer. Når barnet er født for tidlig, hans sentralnervesystemet, som består av hans hjerne og ryggmarg, er for umoden til å fungere tilsvarende på egen hånd. Som et resultat, vil barnet ditt lider av unormal bursts av pust som også kan stoppe. En apnea monitor hjelper den lille utvikle en normal puste rytme. Før barnet ditt forlater sykehuset, kan han allerede ha hjelp puste med en skjerm.

På sykehuset

Hvis barnet ditt er født for tidlig, vanligvis mindre enn 34 uker, kan hun utvikle pustevansker. Ifølge Kids Health, kan disse puste unormalt vare opp til to måneder. I neonatal intensivavdeling (NICU), vil barnet ditt i første omgang bli plassert på en ventilator og deretter en kontinuerlig positivt luftveis maskin (CPAP). En ventilator består av et rør plassert nede babyens hals for å hjelpe flush luft inn i lungene hennes. En CPAP maskin gir en kontinuerlig strøm av luft som sirkulerer gjennom lungene hennes. Men med en CPAP-maskin, må barnet ditt til å være i stand til å puste selv.

Hjem Apnea Monitor

Når barnet ditt er i stand til å puste på egen hånd i NICU, vil legen din tillate deg å ta ham hjem. Mens noen barn ikke kan ha noen problemer med apné når de er utskrevet fra sykehuset, mens andre kan. Hvis barnet ditt har fortsatt anfall av apné, vil legen gi deg en apnea monitor. Symptomer på apnea vanligvis løse 44 uker etter unnfangelsen av barnet ditt.

Apnea Kjennetegn

Babyens apnea monitor vil bestå av to hovedkomponenter: et belte med sensoriske ledninger og en enhet som overvåker hennes pustefrekvens. Reimen wraps rundt babyens bryst, og skjermen priser hvor ofte hun puster. Hvis alarmen går, betyr det at barnet ditt er under et anfall av apné. Det er viktig å holde barnets skjermen på en hard overflate mens hun sover, slik at du kan bli varslet når alarmen går. Skjermer leveres med en bæreveske, som gjør skjermen praktisk for reise.

Forholdsregler

Før du forlater sykehuset med barnet ditt, er det viktig å ta en klasse i hjerte-lungeredning (HLR). Selv om det ikke kan være nødvendig å bruke HLR på spedbarn, i tilfelle at han gjør slutte å puste eller ansiktet hans blir blå, kan vite HLR være en viktig del av lagring av barnets liv. Mens du bruker HLR, oppsøke lege umiddelbart. Hvis barnet ikke slutter å puste, aldri riste ham til å prøve å få ham til å reagere.

Risikoen for en Apnea Monitor

Hvis strømmen går ut, kan babyens skjermen slutter å virke. Ifølge Barne Health, kan du ringe ditt elektriske selskapet for å finne ut når planlagte strømbrudd vil oppstå. Hvis du har et strømbrudd som vil vare i en betydelig mengde tid, vil en backup generator holde babyens monitor kjører.

Kjøpe en skjerm

Kostnaden for en apnea skjermen kan være kostbar. Men mange forsikringsselskaper dekke kostnadene for maskinen, siden spedbarn apnea er ansett som en livstruende tilstand. Du må gi bevis på ditt barns sykdom.

Det er også mulig gjennom babyens sykehus å leie skjermer hvis du ikke klarer å dekke den fulle prisen på en maskin. Hvis du velger å ta med hjem skjermen leveres av spedbarnets sykehuset, vil NICU ansatte instruere deg om hvordan du skal jobbe enheten, og hva de skal gjøre når alarmen går.

Mens det er mulig å kjøpe apnea skjermer på nettet, kan enhetene koste mer enn $ 1500, og det er ingen garanti for at enheten skal være i god stand.