Digidexo.com

Hvordan å miste vekt etter 35

Hvordan å miste vekt etter 35


Mange synes å miste vekt etter fylte 35 mer utfordrende enn da de var yngre. Som du alder, kan kroppen endres, og disse endringene, kombinert med livsstilsendringer føre til at du har problemer med å miste og opprettholde vekten. Din aldrende kroppen opplever en endring i hormoner og en langsommere metabolic rate som kan føre til vektøkning. Din livsstil kan bremse ned så vel, du kan engasjere seg mindre i fysisk aktivitet, og du kan bruke mer tid på å spise ute eller avslappende. Å gjøre noen justeringer til dine spise-og mosjonsvaner kan hjelpe deg å oppnå og opprettholde en sunn vekt etter 35.

Hvordan å miste vekt etter 35

•  Delta i 30 minutter trening daglig. Moderat fysisk aktivitet forbrenner kalorier, bygger muskler og øker metabolic rate.

Legg styrketrening til ditt treningsprogram. Legge til 40 til 60 minutter med styrketrening i uken legger muskel og setter fart på stoffskiftet.

Spis en lav-fett og høyt fiber diett. Dietter lav i fett og høy i fiber holde deg mett mens kutte ut unødvendige kalorier.

Øk metabolic rate ved å fôre kroppen din seks små måltider om dagen. Disse måltidene bør inneholde protein, hele korn og fett.

telle kalorier. Rådfør deg med lege eller ernæringsfysiolog for å finne ut hvor mange kalorier du bør få hver dag. For mange kalorier føre til vektøkning, og for få kan bremse ned stoffskiftet. Det generelle utvalget for kaloriinntaket er 1,200-1,500 en dag.

Hint

  • Å spise grønnsaker og frukt vil holde deg full og hjelpe deg å holde deg innenfor den anbefalte kaloriinntaket.
  • Konsultere legen din før engasjerende i en streng øvelser rutine.
  • Aldri begrense deg fra noen matvaregruppe, vil det øke cravings og overspising.