Digidexo.com

Hvordan kvinner kan miste vekt etter 40

Hvordan kvinner kan miste vekt etter 40


Når kvinner nå en alder av 40, vekttap krever en annen tilnærming enn det gjør for tenåringer og unge voksne. Som en person nærmer seg 40 år, oppstår forandringer i kroppen, ofte forårsaker vektøkning. En langsommere metabolisme er en viktig årsak til vektøkning for kvinner over 40. Som en kvinnes kropp aldre, brenner hun betydelig mindre kalorier per dag enn hun gjorde da hun var yngre; hvis en kvinne ikke kompenserer for disse kalorier gjennom å spise mindre eller trene mer, vil vektøkning være uunngåelig. Men gjennom noen enkle trinn, kan en kvinne over 40 gå ned i vekt.

Hvordan kvinner kan miste vekt etter 40

Velg en kardiovaskulær aktivitet som du liker. Aktiviteten kan være jogging, svømming, sykling, dans, trene på en trapp maskin eller annen aktivitet som vil heve pulsen.

Utfør en oppvarming før treningen. Trening ved en lett til moderat anstrengelse nivå i minst fem minutter. En varm-up vil heve kjernekroppstemperaturen, og legge til rette kroppens kaloriforbrenningen kapasitet.

fullføre minst 15 flere minutter av din hjerte-aktivitet, for totalt 20 minutter. Utfør denne moderat kardiovaskulær trening tre ganger per uke.

Utfør vekt motstand øvelser på de tre dagene du utfører dine moderat kardiovaskulær aktivitet. Ved hjelp av manualer, utføre styrketrening øvelser som arm krøller, knebøy, utfall, skulderpress og crunches. Muskelmasse øker metabolic rate, slik at du kan brenne flere kalorier når du er i ro, som hjelpemidler i vekttap innsats.

Velg en dag i uka for å utføre en 60 minutters utvidet kardiovaskulær trening. Forskning viser at i løpet av en lengre treningsøkt, bruker kroppen reserve energi, øker metabolic rate og er sannsynlig å brenne flere kalorier i løpet av dagen etter trening.

Utfør et intervall trening på de resterende tre dagene. Et intervall består av vekslende korte, intense mengder trening perioder med hvileperioder. For eksempel begynne å jogge på en varm-up tempo. Øk hastigheten på jogging til så fort du klarer i ett minutt, og deretter gå i to minutter for å komme seg. Gjenta denne rotasjonen i tjue minutter totalt.

overhaling kostholdet ditt. Madelyn Fernstrom, PhD, og ​​direktør ved University of Pittsburgh Medical Center Weight Management Center forteller at, som et resultat av nedsatt stoffskifte, en kvinne over 40 år må kutte ut ca 100 kalorier per dag bare for å opprettholde nåværende vekt. For å gå ned i vekt, må du kutte ut mer enn 100 kalorier. Vurdere å inkludere hele korn, magre proteiner, lite fett meieri og rikelig med råvarer for næringsrik mat som er lav i kalorier.

Hint

  • Rådfør deg med en lege før du begynner på et treningsprogram regiment.
  • Sørg for å velge en aktivitet som du liker, så vil du være mer sannsynlig å holde seg til det.
  • Anslå kalorier du forbruker daglig ved opptak av det du spiser i en food logg.
  • Ikke trening hvis du er skadet, så du vil forverre skaden.