Digidexo.com

Rettsmidler for kalde sår eddik

Rettsmidler for kalde sår eddik


Ifølge herpesvirus Association, om lag seks av 10 personer bære herpes simplex virus, som forårsaker forkjølelsessår. Selv om det finnes mange kommersielle behandlinger, en vanlig husholdning ingrediens, eple cider eddik, er funnet effektive i behandling og forebygging av munnsår.

Behandle eksisterende Forkjølelsessår

Å behandle en eksisterende kald sår med eple cider eddik, hell noen dråper på en bomullsdott og gjelder for det berørte området flere ganger per dag. Påføring av eddik vil minske den kalde sår smerte og varighet. Apple cider eddik bør ikke brukes på åpne sår, så det er ganske surt og kan forårsake en brennende følelse.

Økende Potens

Sitronsaft er også gunstig i bekjempelse av forkjølelsessår. For å øke styrken på eple cider eddik, bland det med like deler sitronsaft og bruke. Som apple cider eddik, er sitronsaft ikke anbefalt for åpne forkjølelsessår.

Cold sår Forebygging

Apple cider eddik fungerer også som en kald sår forebyggende metode. Legg en spiseskje med eddik til ansikts lotion eller toner for lokal applikasjon. Apple cider eddik kan også tas oralt. Eddik er surt og usmakelig for noen, så det er lurt å begynne langsomt ved å drikke en eller to teskjeer daglig. Bland med vann eller mat hvis smaken er for sterk for deg.