Digidexo.com

Hvordan kan jeg få en bit av skitt ut av øyet mitt?

Hvordan kan jeg få en bit av skitt ut av øyet mitt?


Selv den minste stykke skitt i øyet kan la små overflateriper på øyet og gjøre det brenne. Ofte kan du trygt fjerne skitt selv. Når jeg prøver å få en bit av skitt ut av øyet ditt, bruk en metode for å hindre at skitt fra videre skrape eller irritasjon av øye under fjerning. Unngå å gni øyet; hodet til badet i stedet for øye-smuss fjernes forsyninger.

Hvordan kan jeg få en bit av skitt ut av øyet mitt?

•  Vask hendene med såpe og vann og skyll grundig før du prøver å fjerne smuss fra øyet. Smuss fra hendene vil ytterligere irritere øyet.

Skyll saltløsning brukes til å skylle kontakter eller øyedråper i øyet. Tips hodet bakover, ser opp i taket og hold øvre øyelokk åpne med en hånd mens du klemme på saltvann i øyet med den andre hånden. Få noen til å sette saltvann i øyet hvis du ikke klarer å gjøre dette selv.

Skyll øyet med vann hvis du ikke har saltvann eller øyedråper. Du kan gjøre dette i dusjen eller ved å henge hodet over vasken mens vannsprut i øynene dine.

Bruk en saline- eller vann-gjennomvåt bomullsdott til DAB på stykke skitt, men bare hvis skitt er på den hvite delen av øyet. Ikke trykk; bare prøve å få skitt å holde seg til den våte bomulls å trekke av skitt.

Kontakt din øyet lege hvis du ikke kan fjerne skitt eller øyet blir skadet eller fortsatt irritert.