Digidexo.com

Typer av Coconut Oil

Kokosolje er et utdrag fra kjernen av en kokosnøtt. Stammer fra Filippinene, er oljen blir mer og mer populært i USA på grunn av sin praktiske og helseapplikasjoner. Avhengig av sin form, kan oljen bli brukt for matlaging, kosmetiske behandlinger, produksjon, smøring, eller til og med brennstoff i noen tilfeller. De varierende bruk av olje er i stor grad avhengig av hvilken type olje som er produsert fra kokos ekstrakt.

Virgin Oil

Virgin kokosolje er rett og slett uraffinert olje. Det ekstraheres direkte fra kokos-kjernen i en prosess kjent som "våtmaling." Det finnes to metoder for våtmaling, den første er kjent som fermentering. Produksjonsprosessen er rolig enkel: kjernen av kokos er revet og bagged. Revet kjernen blir så presset til hver dråpe av kokosmelk er utvunnet. Deretter blir melken kombineres med vann og kombinasjonen sitter omtrent tjuefire timer. Denne prosessen gjør det mulig for olje, protein, og vannet i blandingen til å skille seg. Oljen blir så filtrert, oppsamlet, og flasker.

Den andre metoden er våtmaling oppvarming. Dette er den mer tradisjonelle metoden for å utvinne oljen fra kokos. Varme og trykk påføres kokos på en slik måte at melken og vann i løpet av kokos fordamper, slik at bare oljen bak.

En tredje, mindre vanlig metode for å ekstrahere oljen kalles en "hurtigtørkende". Kokos kjernen er grundig tørket ut. Kjernen blir så brukt til å presse oljen ut av kokos.

Raffinert olje

Raffinert kokosolje er en hvilken som helst olje som har vært gjennom "RBD" prosess, som består av en grundig raffinering, bleking og deodorisering. Dette gjøres ved å ekstrahere olje fra kopra (den tørr kokos-kjernen). Denne oljen ekstrakt er ikke trygt for konsum, og må derfor være raffinert. RDB prosessen gjør at kokosolje til å miste all smak, lukt og farge. Den raffinerte oljen er vanligvis brukt til matlaging.

Helse Fordeler

Virgin kokosolje har vært å gi økt beskyttelse mot virus, bakterier, mikrober, og protozoer. Videre, som et medlem av "hel mat" (ubehandlet og uraffinert) gruppe, den inneholder mange næringsstoffer mennesker trenger for å holde seg friske.

Hjertesykdom

En undersøkelse av en rekke laboratorie rotter viste at bruken av kokosolje sterkt redusert risiko for hjertesykdom. Oljen redusert rottenes kolesterol og triglyserider. Det har også blitt vist å redusere risiko for blodpropp, hjerteinfarkt, og en rekke andre kardiovaskulære sykdommer.

Vanlige bruksområder

Kokosolje har mange bruksområder, inkludert matlaging, kosmetikk, og produksjon. I en kulinarisk miljø, er virgin kokosolje et sunt alternativ til vegetabilsk olje når du steker. Videre kan oljen brukes til å gi en bestemt smak til visse asiatiske retter.

Kokosolje er også brukt til å produsere produkter som kroppen såpe og margarin. Den brukes i mange snacks og kaffe creamers, så vel som i industri-bruk av smøremidler.

Endelig er kokos olje som brukes i den kosmetiske industrien som en fuktighetskrem. Videre er det ofte brukt til å gi olje til oljelamper, massasjeoljer og duftlys.