Digidexo.com

Urtemedisin for Adrenal Fatigue

Enhver rekke helseproblemer - infeksjon, betennelser, stress, en godartet eller ondartet vekst på kjertlene, eller noen sykdom som påvirker kroppen som en helhet - kan påvirke binyrene. Snarere enn å bruke konvensjonelle behandlinger, kan du bruke en urte rette for binyretretthet. Rådfør deg med helsepersonell for å utelukke en alvorlig tilstand og bestemme din urte behandling.

Rhodiola

Prøv Rhodiola rosea, eller golden root, hvis binyrene problemer er stress relatert; det bidrar til å redusere stress. Ta denne urten for å bidra til å forbedre hukommelsen, lindre depresjoner og bedre både fysisk og mental yteevne. Den foreslått dosering er 50 til 200 mg daglig i kapselform.

Ashwagandha

Konsumere ashwagandha for stress, fordøyelsesbesvær og forstyrrelser i nervesystemet. Bruk denne urten for å holde nervene rolig og å forynge og balansere kroppen. Benytt deg av blader, røtter og bær for behandling av binyretretthet. Gjør roten til et pulver eller tygge bærene. Gjør ashwagandha til en te, satt i kapsler eller piller, blande inn et skjær, eller bare spise rå. Den typiske dose er 500 mg før sengetid.

Siberian Ginseng

For å styrke svake og slitne binyrer, prøv Eleuthero roten. eller sibirsk ginseng. Bruk denne urten for å øke kroppens motstandskraft og reaksjon på stressende situasjoner. Ikke bruker denne urten hvis du har høyt blodtrykk, hypoglykemi, hjerteproblemer, søvnløshet eller astma. Du kan tørke ginseng rot og satt i kapsler eller tabletter, te og ekstrakter.

Cordyceps

Konsumere Cordyceps, en kinesisk sopp, for systemiske problemer som påvirker ditt hjerte, sirkulasjonssystemet, lever og lunger. Bruk denne urten for å øke binyrene og øke kroppens evne til å forsvare seg mot smitte.

Doser

Møte med en herbalist å finne ut hvilke urter å bruke og hvor mye av hver du vil ta. Doseringen for hver urt, vil avhenge av graden av symptomer, alder, kjønn, vekt, generell helsetilstand og andre faktorer.

Advarsel

Noen urter kan samhandle med reseptbelagte og over-the-counter narkotika. Sjekk med din lege eller herbalist før du bruker medisinske urter.