Digidexo.com

De medisinske fordelene med Aqua Titanium smykker

De medisinske fordelene med Aqua Titanium smykker


Aqua titan er en form for titan som brukes hovedsakelig i smykker og klær. Det er skapt ved å oppløse titan i vann ved hjelp av en prosess som kalles phild, noe som resulterer i en kjemisk sammensetning som kan bli absorbert inn i klær og smykker. Aqua titan er påstått å ha medisinske fordeler som bidrar til å stabilisere og balansere den naturlige energien i kroppen.

Energi

Aqua titan smykker kan stabilisere bodyâ € ™ s energiflyten, som kan bli forstyrret på grunn av stress, tretthet, muskelskader og / eller varierende oksygennivå. Aqua titan avgir en lav-nivå elektrisk ladning som fungerer i harmoni med den naturlige strøm i kroppen og kan bidra til å gjenopprette en naturlig balanse.

Cellular Regeneration

Den energien som avgis av aqua titan smykker kan virke på cellenivå, som gir energi og som resulterer i raskere cellular regenerasjon. Dette i sin tur kan resultere i mer energi, forbedret sirkulasjon og bedre blodstrøm. Dette er også oppnås ved å øke oksygennivået i cellene.

Recovery

Aqua titan er ofte brukt i smykker for idrettsutøvere, som fornyet energi fra jewelryâ € ™ s egenskaper kan redusere tretthet og forbedre idrettslige prestasjoner. Dette inkluderer muskel fornyelse og utvinning. Dette er på grunn av øket sirkulasjon og varmeutvikling, som også kan gi beskyttelse mot muskulær skade.

Forsiktig

Alltid snakke med helsepersonell med spørsmål om bodyâ € ™ s naturlige energinivå og hvordan du kan forbedre idrettslige prestasjoner.