Digidexo.com

Hvordan lage en naturlig behandling for Blødende tannkjøtt

Dette naturlig behandling for blødende tannkjøtt bidrar til å forbedre tannkjøttet og berolige irritert tannkjøtt. Blødende tannkjøtt er et tegn på at tannkjøttet ikke er spesielt sunt. Det er viktig å bruke riktig tannpleie for å bidra til å forbedre helsen til tannkjøttet, og hindre fremtidige dental komplikasjoner forårsaket av dårlig tannkjøtt, for eksempel tannkjøttsykdom. Bruk denne behandlingen sammen med riktig tannlege og tannkjøtt omsorg.

Bruksanvisning

•  Om morgenen når du går for å pusse tennene, justere tannbørsten med vanlig tannkrem. Tilsett en dråpe av myrra enten olje eller salvie olje, og en dråpe av enten eukalyptusolje eller sitronolje. Før du pusser tennene som vanlig, sørg for å fokusere på tannkjøttet først for litt.

Når du går å pusse tennene om natten, dekke tannbørste med din vanlige tannkrem, og deretter legge en dråpe geranium olje, Clary salvie olje eller tea tree olje. Som før, sørg for å børste langs tannkjøttet før fokus på tennene.

Fortsett å gjøre dette til tannkjøttet har sluttet å blø. Jeg foreslår at du fortsetter dette i ca 5 dager etter blødningen stopper, bare for å være trygg.