Digidexo.com

Over the Counter medisiner for leddgikt smerte

Over the Counter medisiner for leddgikt smerte


Leddgikt er en betennelse i et ledd. Ifølge Mayo Clinic, er det mer enn 100 typer leddgikt, med Artrose er den vanligste. Det er flere over-the-counter medisiner tilgjengelig for behandling av leddgikt smerte.

Definisjon

Artrose oppstår fra slitasje som oppstår når overflatelaget av brusk bryter ned og slitt bort. Leddene mest berørt er i knærne, nakken, korsryggen, hoftene, tommelen, og nær tuppen av fingeren.

Årsaker

Leddgikt kan være forårsaket av degenerasjon av leddet forårsaket av alder, eller å sette felles under stor belastning ved å gjøre repetitive jobber. Leddgikt kan også være forårsaket av traumer eller en arvelig abnormitet.

Oral

Over-the-counter (OTC) ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAID) s bidra til å redusere leddgikt smerte. Disse orale medikamenter inkluderer paracetamol (Paracet), aspirin, ibuprofen (Advil, Motrin) og naxproxen (Aleve).

Aktuelt

OTC aktuelle medisiner som brukes til å behandle leddgikt smerte er Ben-Gay, Icy Hot, Aspercreme, Sportscreme, og ulike preparater som inneholder capsaicin, en krem ​​laget av hot chili peppers.

Advarsel

Ifølge Mayo Clinic, over-the-counter NSAIDs som ibuprofen og naproksen kan være litt risikofylt enn å bruke paracetamol, som Tylenol, så langt som hjerte-og karsykdommer er bekymret. Hvis du ikke har risikofaktorer for hjertesykdom, ved hjelp av paracetamol er relativt trygt.