Digidexo.com

Hvordan meditere Riktig

Hvordan meditere Riktig


Meditasjon hjelper deg med å oppnå indre fred og fokus, enten du gjør det for åndelig eller selvhelbredende grunner. Når du vet hvordan du mediterer riktig, er du i stand til å slappe av og åpne ditt sinn til hva meditative resultatene du ønsker å oppnå. Å vite hvordan å meditere riktig er ikke noe som nødvendigvis krever et sett-i-stein teknikk, men etter noen grunnleggende retningslinjer hjelper deg å finne hva som er rett og riktig for din egen meditasjon reise.

Bruksanvisning

Velg et rolig område som er uforstyrret av venner, familiemedlemmer eller fremmede. Dette området kan være på soverommet, badet under bad-tid, eller en bortgjemt sted i naturen. Så lenge du har dette området helt for deg selv lenge nok til å meditere, så er det tilstrekkelig.

Klargjør ditt område med elementer som forbedrer ditt fokus. Tenne lys og slå av noen kunstige belysning i rommet. Kunstig belysning er tøffe og distraherende, mens stearinlys flammer kan hjelpe deg å fokusere. Den dimmer lyset er nyttig i avslappende under meditasjon også.

Light røkelse hvis hyggelige dufter hjelpe deg å slappe mens meditere. Hvis du ønsker å megle for bestemte formål, kan røkelsen du bruker gjøre en forskjell. For eksempel, åndelige eksperter mener salvie røkelse avverger negativ energi.

Få komfortabel på din pute, sofa eller annet mykt underlag. Ikke sitte hvor som helst der det er vanskelig å være komfortabel, fordi dette vil bryte meditativ konsentrasjon.

Fokus på noe i ditt område hvor dine øyne er komfortable, for eksempel et stearinlys flamme eller noe skinnende. Eller fokusere på noe i det hele tatt. Lukk øynene når du finner fokus, og puste dypt. Pust ut din dype pust med en whoosh, bevisst å ta varsel av pusten mønstre. Prøv å puste fra mellomgulvet, som ligger ved foten av lungene dine. Denne formen for pusting hjelper deg forbli balanse, og er populær teknikk med dem som mediterer ofte, og praktisere yoga.

Spill lett musikk hvis det er nødvendig; Men noen mennesker foretrekker en helt stille rom. Lydene av naturen kan være nyttig, og så kan instrumental musikk av lunefull stil.