Digidexo.com

Hjem rettsmidler for betennelse

Betennelse kan oppstå på grunn av en rekke årsaker, inkludert underliggende sykdommer som nyresykdom eller leddgikt. Betennelse kan også være forårsaket av dehydrering, blære infeksjon eller de sene stadier av svangerskapet. Forstuinger og stammer er enda en grunn for betennelse. Imidlertid kan lindre betennelser oppnås ganske enkelt ved hjelp av hjemme rettsmidler.

Blære og nyre Betennelse

Hvis du lider av blære eller nyre betennelse, drikke rikelig med tranebærjuice før infeksjonen og betennelsen har gått bort. Cranberry juice er en naturlig antibiotika, og har fordeler fremfor vanlige antibiotika som noen ganger selv forårsake andre infeksjoner, som for eksempel gjær infeksjoner.

Ginger

Ginger (Zingiber officinalis) besitter de samme medisinske egenskaper som NSAIDs som ibuprofen, som er godt kjent som en anti-inflammatorisk narkotika. Ginger undertrykker prostaglandiner i kroppen som aktiverer inflammatoriske responser. Ingefær brukes også for sin antinausea, smertestillende og sukker-moderer effekter i kroppen.

Pomegranate Juice

Drikk tre åtte-unse glass granateplejuice hver dag for lindring av generell betennelse. Den anti-inflammatoriske effekten av granateple polyfenoler arbeide for å redusere hevelse ved å krympe vev som er mettet med overflødig væske.

Quercetin

En anti-inflammatorisk forbindelse og histamin-inhibitor, quercetin forekommer naturlig i visse frukter og grønnsaker, og er et kraftig fytokjemikalier eller næringsstoff. Gode ​​kilder til quercetin inkluderer brokkoli, rød og gul løk, røde druer, hvitløk og epler. Legge til mer frukt og grønnsaker til din diett som inneholder dette fytokjemikaliene forbedrer inflammatoriske problemer.

Cold Water

Hovne og betente ankler er snart avhjelpes ved å dyppe dem i en bøtte med kaldt vann i noen minutter. Det kalde vannet krymper vev, noe som gir rask lindring til anklene når du har vært på føttene for lange eller har blitt sittende nede for lenge samler væsker. En rask spasertur er en god måte å få blodsirkulasjonen i gang og for å fjerne overflødig væske fra kroppen som forårsaker hevelse.