Digidexo.com

Hvordan å slappe av før en medisinsk prosedyre

Hvordan å slappe av før en medisinsk prosedyre


Det er ikke noe uvanlig om engstelse og angst før en medisinsk prosedyre. Hver medisinsk intervensjon har risiko, selv rutine seg. Invasive prosedyrer kan være særlig nerve wracking fordi til tross for deres sannsynlig fordel, ledsage de recovery som kan være ganske smertefullt når kirurgiske sår er involvert. Likevel, pasienter som er avslappet og trygg gjøre det bedre i operasjoner og prosedyrer. Enda viktigere, bare gjør din angst hele opplevelsen verre. Dra nytte av en av de mange enkle og praktiske måter å gå inn i en medisinsk prosedyre rolig, kjølig og samlet.

Bruksanvisning

•  Diskuter prosedyren i detalj med din lege eller sykepleier og få informasjon og forsikringer du trenger. Noen mennesker kan ikke slappe av før de har en fast, detaljert forståelse av alt involvert. Ikke vær flau for å spørre. Klinikere har en juridisk og etisk forpliktelse til å informere pasienter om deres forhold og prosedyrer.

Distraher deg selv med aktiviteter, tanker og temaer som ikke har noe å gjøre med inngrepet. Snakk med venner og familie, lese bøker - prøv å holde tankene okkupert.

Lytt til rolig musikk eller se fengende filmer. Hold deg underholdt med lyder og severdigheter som du finner avslappende. Takket være små, bærbare digitale enheter, kan du vanligvis fortsette denne praksisen inntil ganske kort tid før prosedyren starter.

meditere og puste for å tømme tankene. Noen ganger er den beste måten å unngå angst er bare å slutte å tenke. La stress, bekymringer og tanker går. CDer, bøker og meditasjonskurs kan hjelpe deg å lære slike teknikker hvis du ikke er kjent.

Ta en beroligende eller anti-angst medisinering kvelden før og morgenen av prosedyren. Leger ofte tilby disse til pasienter. Spør legen din før du tar medisiner for å hjelpe deg å roe ned så det kan være en risiko for interaksjoner eller andre komplikasjoner til inngrepet.

Ta med en venn eller et familiemedlem med deg for støtte. Det kan være nyttig å ha noen sitte med deg på venterommet eller sykehus rom i løpet av tiden frem til prosedyren. Du kan også finne det betryggende å vite at det er noen som venter på å komme ut fra prosedyren.