Digidexo.com

Natural Health og Fruktbarhet

Natural Health og Fruktbarhet


To tredjedeler av verdens befolkning fortsatt er avhengig av tradisjonell medisin lik vestlige versjoner av homeopati og urtemedisin. Disse samfunnene gjør, og har vært, ved hjelp av naturlig rettsmidler for å øke eller redusere fruktbarheten i tusenvis av år. Moderne vestlige samfunn er i ferd med å utnytte denne kunnskapen mer. Metoder for å øke fruktbarheten omfatte overvåking ovulasjonssykluser hos kvinner, som regulerer kosthold, hormoner og aktivitetsnivå, redusere stress og bruk av urter og akupunktur

Livsstilsvalg

Ifølge familier i Amerika, visse livsstilsvalg øke fruktbarhet nivåer. Opprettholde riktig vekt og størrelse, spise en svært næringsrik diett, får tilstrekkelig (men ikke overdreven) mosjon og holde stressnivået lavt all øke sjansene for unnfangelse for både menn og kvinner. Stress kan faktisk hemme eggløsning hos kvinner og redusere kvaliteten og kvantiteten på sperm for menn. Høyt stress, dårlig kosthold og overdreven eller for lite mosjon kan også ubalanse hormoner, noe som kan redusere fruktbarhet nivåer.

Eggløsning Method

Beregne når en kvinne ovulates - eller når hun produserer et egg klar til å bli befruktet - er en viktig komponent i enhver naturlig behandling for fertilitet eller naturlige metoder for familieplanlegging. Den Eggløsning Method, undersøkt av Dr. John Billings og endokrinolog James B. Brown, er en vitenskapelig bevist metode for beregning av en kvinnes fruktbare periode basert på naturlige tegn som produseres av kroppen, for eksempel cervical mucus. Ved å kartlegge vanlige "vinduene i fruktbarhet" - et begrep skapt av Dr. Allen Wilcox i 1995 som etablerte det vinduet som cirka fem dager før eggløsning og eggløsningsdagen - kvinner kan ikke bare lære å gjenkjenne fruktbare dager, men også forutsi mønstre . Ifølge en World Health Organization studie, 93 prosent av kvinnene lærte Eggløsning Method kunne tolke sine fruktbarhetsmønsteret i løpet av første undervisning syklus.

Urter for å forbedre en kvinnes fruktbarhet

Urter er en metode naturlige utøvere bruker for å øke fruktbarheten, ifølge homeopathic utøveren Gioia Atzori. For kvinner, tre av disse fruktbarhet urter er chasteberry, klaseormedrue og sibirsk ginseng.

Chasteberry antas å stimulere eggløsning og stimulere hypofysen til å skille luteiniserende hormon (LH), et viktig hormon i eggløsningssyklus. Chasteberry har blitt brukt til å behandle ufruktbarhet problemer og gjentatte spontanaborter av naturlige utøvere.

Klaseormedrue har blitt brukt av indianere for en ubestemt antall generasjoner å behandle menstruasjonsforstyrrelser og visse problemer knyttet til graviditet. Denne urten antas å bidra til balanse østrogennivået, noe som kan redusere fruktbarhetsproblemer knyttet til menstruasjonssyklusen problemer, muskelknuter og endometriose. Klaseormedrue er en urt av valget for å bidra til å fremme fruktbarhet hos kvinner over 35, og for å beholde tidlige graviditeter. Imidlertid er ekspert konsultasjon spesielt nødvendig med denne urten, da det kan føre til livmor sammentrekninger.

Sibirsk ginseng er en kinesisk medisinsk urt ansatt for å fremme sunn blodstrøm til kjønnsorganer og stimulere unnfangelsen.

Urter for å øke fruktbarheten hos menn

Urter kan også brukes til å behandle lav fruktbarhet hos menn, ifølge homeopathic utøveren Gioia Atzori. Disse inkluderer bispelue, gotu kola og gokshura.

Den treffende navnet bispelue brukes til å forbedre seksuell ytelse, fremme sunne seminal utslipp og støtte testosteronnivå. Det kan også øke sperm count.

Gotu kola antas å styrke bindevevet av blod fartøy vegger i sædkanaler, hvor sperm er gjort. Det brukes også til å øke levetiden og fremme foryngelse.

Gokshura er en urt som brukes til å øke libido og hormoner som DHEA, testosteron og østrogen hos menn. Det roer også nervesystemet og bidrar til å fremme avslapning, som stress kan hemme fruktbarhet og sunn sperm produksjon.

Kinesisk medisin

Kinesisk medisin brukes alene eller i forbindelse med andre naturlige og konvensjonelle metoder for å øke sjansene for fruktbarhet. Behandlinger i kinesisk medisin som regel innebære individualisert akupunkturbehandlinger og urte formler.

Vaner som reduserer fruktbarhet

Ifølge Natural Health and Fertility Center, bestemte handlinger redusere sannsynligheten for unnfangelse og / eller graviditet. Disse inkluderer å røyke sigaretter, forbruker koffein og alkohol, overdreven trening og dårlig ernæring.

Røyking er assosiert med lavere fruktbarhet nivåer i kvinner spesielt, og er knyttet til In-vitro fertilisering (IVF) svikt. Det reduserer også semen volum hos menn. Koffein virkninger østrogenproduksjon og metabolisme, er forbundet med egglederfaktor infertilitet og infertilitet relatert til endometriose, samt forsinket unnfangelse tid og spontan abort. Usunne nivåer av alkoholforbruk (mellom ett og åtte drinker i uken, avhengig av studien) er forbundet med ulike fruktbarhet problemer, inkludert spontan abort.

Prevensjons Urter

Urter har vært brukt i naturlig helse praksis og urfolk medisin for å bidra til å redusere sjansene for unnfangelse og / eller graviditet. Disse inkluderer wild yam, granateple, Queen Annes Lace (eller vill gulrot) frø, rutin, smartweed blader og aprikoskjerner. Neem olje har også blitt brukt som en p-pille for både menn og kvinner.