Digidexo.com

Melamin Forgiftning Symptomer

Melamin er mest brukt i dekorative laminater som granitter og benkeplater. Selv om det ikke er godkjent av Food and Drug Administration, har melamin blitt brukt som et filter for å øke proteininnholdet i enkelte matvarer. Melamin er et hvitt krystallinsk pulver, fri for lukt, som består av nitrogen og karbon.

Symptomer

Symptomer på melamin forgiftning er blod i urinen, irritabilitet, tegn på nyre infeksjon, lite eller ingen urin og høyt blodtrykk.

Melamin Forskning

Ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO), har forskning på laboratorie forsøksdyr vist at dyr matet melamin dietter kreftfremkallende tendenser. Kreftfremkallende tendenser er destruktive reaksjoner som resulterer i symptomer og tilstander som kan føre til kreft.

Forgiftning komplikasjoner og behandling

Ifølge WHO, de vanligste melamin forgiftning komplikasjoner er nyrestein i begge spedbarn som inge skjemt morsmelkerstatning med melamin, og dyr av melamin test studier. Behandling kan inkludere urinalkalinisering (en terapi brukes til å behandle akutt forgiftning), infusjon av væsker, korrigering av syre-base-forstyrrelser og elektrolytt, peritoneal dialyse hemodialyse eller kirurgisk fjerning.

Skadelig for miljøet

Ifølge Melamin DMS, da sendes inn i vannet via jord, vann eller luft, er virkningen av melamin minimal.

Food and Drug Melamin Testing

The Food and Drug Administration-laboratorium tester produkter som kan inneholde melamin som pulverisert morsmelkerstatning og dagbok holdige matvarer eller ingredienser.