Digidexo.com

Har Tannkrem bli kvitt akne?

Tannkrem er vanligvis tenkt som den mest effektive måten å forebygge hull i tennene og holde pusten frisk. Men hvis gamle koner 'tales er å bli trodd, kan det også bidra til å eliminere akne for godt. Selv om tannkrem viser noe kvise-busting prowess, kan dette quick-fix ikke alle det sprakk opp til å være.

Hva er akne?

Akne er en type hud tilstand som fører til tette porene. Disse blokkerte porer og deretter bli betent og danne hudormer, whiteheads, pustler eller papler. Ofte rød og betent, kan akne forårsake betydelige selvfølelse problemer og potensielt la arr hvis venstre ubehandlet.

Tannkrem er innvirkning på Acne

Folk har tenkt i flere tiår at tannkrem er effektiv i behandling av akne. Det er noe sant i dette begrepet, men uansett acne-bekjempelse makt tannkrem har, det gjør også eie hud irriterende forbindelser. For eksempel inneholder tannpasta-fluorid. Mens fluor er utmerket for tennene, er det ikke så fantastisk for huden, forårsaker irritasjon og selv nye kviser å danne.

Acne-Fighting Ingredienser i tannkrem

Noen ingredienser i tannkrem gjør lovende for akne lider. Faktisk, ifølge MedicineNet, hjelper natrium pyro fjerne kalsium fra tennene, så det kan gjøre dette mot huden også. Hvis det er for mye kalsium i huden, kan du ha problemer sloughing av hudceller raskt nok, forårsaker tilstoppede porer og irritasjon. I så fall kan en ingrediens som mål og fjerner kalsium bare gjøre noe for å bekjempe akne. Andre ingredienser som kan ha en effekt omfatter sorbitol og hydrert silica. Disse ingrediensene er slitende, og kan bidra til å eksfoliere huden. Baking soda er en annen rik tannkrem ingrediens som fungerer som en exfoliator.

Type tannkrem som fungerer

Ikke akkurat noen tannkrem vil fungere i bekjempelsen av akne. Hvis du ønsker å gi denne behandlingen metoden en prøve, plukke opp en tube med vanlig hvit tannkrem. Det bør ha en mint smak og ingenting annet. Styr klar av whitening tannkrem med peroxide, geleer eller kanel flavored merkevarer. Noen av disse kan irritere huden og forårsake ytterligere utbrudd.

Søknad

Påføring tannkrem for acne behandling er ganske enkel. Etter rensing ansiktet og klappe tørr, plasserer en liten skvett av tannkrem på fingeren. Påfør tannkrem til noen kviser du ønsker å målrette med denne behandlingen. La hver spot lufttørke. La tannkrem på til morgen, og skyll med varmt vann. Du kan gjenta denne behandlingen så ofte som nødvendig, men hvis du merker noen ny irritasjon, slutte å bruke umiddelbart.