Digidexo.com

Negative Food Diet

Negative mat dietter eller negative kalori dietter er når kroppen din har til å bruke mer energi på å tygge og fordøye mat enn den totale mengden kalorier som finnes i matvarer. Med denne type diett, du vanligvis spiser mat som har mer næring og lavere mengder fett, som krever mer energi å fordøye. Disse matvarer inneholder ulike frukter, grønnsaker og urter.

Foods som kvalifiserer

På en negativ kalori diett, er det mange ulike matvarer som kan spises på en jevnlig basis for å bidra til å øke mengden kalorier kroppen din forbrenner på en daglig basis. Dette er matvarer som inneholder store mengder fiber som: ris, selleri, asparges, brokkoli, salat, grønn kål, gulrøtter, blomkål, tyttebær, blåbær, cantaloupe og epler.

Høyt vanninnhold

Når du er på en negativ mat diett, de matvarer som du spiser inneholder store mengder vann. Som du spiser disse matvarene, vannet får dem til å ekspandere innen magen, noe som fører til at kroppen din til å føle full.

Å miste vekt for fort

En mulig fare med denne type diett er å miste for mye vekt hvis du ikke overvåke vekttap. Generelt bør den ideelle mengde av friskt vekttapet være 1-1 1/2 pounds per uke.

Kaloriinntaket

Med en negativ kalori diett, du fortsetter å spise samme mengde mat som før. Den eneste forskjellen er at du spiser mindre fet mat. Denne dietten var så effektivt at Dr. Dean Ornish ved University of California i San Francisco brukt denne dietten for å hjelpe en gruppe på 20 personer mister £ 20 per person uten å begrense sine kalorier.

History of Effective

Den negative kalori diett har vist seg å være så effektiv at Dr. Victor Lindlahr laget en liste over matvarer som kan hjelpe deg å miste vekt i 1929. Han observerte at negative kalori mat kan øke stoffskiftet, redusere fett og rense kroppen.