Digidexo.com

Toddler forstoppelse Relief

Småbarn er sjelden i stand til å fortelle oss nøyaktig hva som er galt. Smerten i å prøve å akterdekk kan gjøre en pjokk hysterisk på ordet "potte". Å være klar over om barnet har hatt avføring på den siste dag eller to er viktig siden de fleste småbarn begynner å vokse ut av bleier og du kan ikke være klar over sine baderoms bestrebelser. Hvis pjokk magen er stram og følsom for berøring, er dette et godt tegn på at din pjokk er forstoppet.

Tub Time

Trøste pjokk og kjøre et varmt bad med hans favoritt leker. Plasser to oz. natron i vannet og distrahere barnet ditt med badekar spill. Det varme vannet med natron skal slappe av musklene i anus og mage regioner. Denne avslapning bør lindre kramper og kan til og med hjelpe til å bevege avføringen nedover kolon og ut. Jo mindre gråt og skrek du kan oppnå, jo bedre resultater, da gråt bare understreker musklene mer, skape mer smerte.

Mat og drikke

Gi din opprørt pjokk så mye eple og drue juice som hun vil. Hun kan ikke ønsker å spise på grunn av kramper. Hvis hun kan spise, frisk frukt og grønnsaker bidra til å skape myk masse som hjelper frigjøre påvirket avføring. Sørg for at barnet er å drikke vann i tillegg til å være hydrert, som kan bistå i å skylle systemet ut. Hvis pjokk er sulten, så gi henne Cheerios eller andre uløselig fiber korn. En teskje hvetekli kan også hjelpe.

Milde Avføringsmidler og stikkpiller

Avføringsmidler og stikkpiller kan føre til virkelig farlige elektrolyttforstyrrelser når den ikke brukes riktig. Ta kontakt med din barnelege når du bruker dem. Mineralolje og melk av Magnesia er milde avføringsmidler og avføring myknere som kan hjelpe lindre symptomene. Hvis ingenting annet fungerer, glyserin stikkpiller gjøre avføringen mykere og flytte lettere. Ikke bruk avføring myknere eller avføringsmidler for mer enn to uker uten å diskutere dette med barnelege. Stikkpiller bør bare brukes av barn som er eldre enn seks måneder og bare en eller to ganger. Hvis symptomene ikke løser seg selv eller din pjokk blir forstoppet igjen, gå tilbake til legen.