Digidexo.com

Hvordan behandle Foot smerte hos barn

Hvordan behandle Foot smerte hos barn

Barn klager over foten smerte for en rekke årsaker. Hvis barnet ditt sier føttene vondt, prøve å finne årsaken. Hvis smertene er kroniske, se barnelege.

Hvordan behandle Foot smerte hos barn

•  Har barnet ditt hvile på sofaen med føttene støttet opp. Aktive barn, spesielt de som deltar i idrett, klager over den type foten ubehag som ofte lett løse dette ved en ettermiddag med fysisk inaktivitet.

Undersøk barnets sko for å se om de passer inn feil. Sålen kan være som stikker ut i ditt barns bue eller komprimere tærne, eller bøye foten på en morsom vinkel. Slå ditt barns sko for et par dager hvis han klaget over foten ubehag.

Påfør varm komprimerer til barnets fot hver 2 til 3 timer.

Begrens ditt barns deltakelse i idrett i to til tre uker. Hvis hans sener eller muskler er stresset eller trøtt, vil det ta minst dette lenge før tilstanden løse seg selv og ubehag å gå bort.

Snakk med en podiatrist om inlays eller innsatser for ditt barns sko og den beste form for daglige strekninger for foten hans.

Diskuter om en hæl raise ville være passende hvis barnet ditt går på tærne eller spretter mer enn vanlig.

Gi barnet ditt en dose av paracetamol ved sengetid og hver 4 til 6 timer etter behov.

Hint

  • Sørg for at barnet er ikke på seg negative hæl sko, hvor hælen er lavere enn forfoten.
  • "Voksesmerter" er symptomer på problemer som kan bli irreversible i voksen alder hvis de ikke er korrigert når barnet er ung. Hvis smertene ikke går bort i løpet av få uker, ta barnet til lege.
  • Dersom du har spesielle medisinske tilstander eller problemer, anbefaler vi at du kontakter lege. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.