Digidexo.com

Hvordan virker Spinat øke styrken?

Hvordan virker Spinat øke styrken?

Om Spinat

Spinat er en grønn grønn grønnsak som lenge har vært antatt å øke styrken. Plakaten gutt for de angivelig fantastiske krefter spinat, selvfølgelig, er Popeye. Med sine svulmende biceps, Popeye guzzled spinat og tok på verden. Faktum har blitt blandet med en rettferdig andel av fiksjon når det gjelder spinat.

Fiction

I slutten av det 19. århundre, en lege plassert en desimal punkt i feil posisjon når du skriver ned jerninnholdet i spinat. Feilen førte til en tro på at spinat er 10 ganger så jernrik som det faktisk er. Denne feilen ble korrigert i 1937, lenge etter at myten om spinat var blitt popularisert. Dette betyr ikke, skjønt, betyr at spinat ikke hjelpe muskelvekst og øke styrken.

Fact

Spinat inneholder jern og magnesium. Begge disse mineraler er nødvendig for en sunn muskelvekst. Spinat inneholder også andre helsefremmende vitaminer og mineraler. Popeye side, bestemmes forskere i Australia at spinat ikke er lett absorberes i kroppen. Derfor kan den typen av jern (ikke-blod) i spinat ikke være så fordelaktig for muskel ekspansjon.

Andre fordeler

Selv spinat ikke kan være den eneste maten for spirende Mr. Univers, har den grønne grønn grønnsak mange helsefordeler, inkludert muskelutvikling. Jern frakter oksygen til musklene, hvor det er lagret. Spinat også fremmer et sunt hjerte, bidrar til å redusere hjerneskade hos slagpasienter og hindrer anemi.