Digidexo.com

Low-carb Fast-mat valg

Low-carb Fast-mat valg


En lav-karbo diett forbyr eller sterkt begrenser sukkerholdige desserter, stivelsesholdige grønnsaker og korn, og i sin tur kan føre til vekttap. Mange fast-food alternativer er høy i karbohydrater og dårlige valg for kostholdet ditt, men du kan ha en lav-carb måltid på en fast-food restaurant. Hopp milkshakes og pommes frites, og melde deg på proteiner og grønnsaker i stedet.

Prøv deg Sandwich "Naked"

Bestille en sandwich uten brød for å redusere mengden karbohydrater i måltidet. Hvis fast-food restaurant ikke vil tillate dette, bare spise pålegg og la brødet. Velg en sandwich med en høy-protein, carb-fri eller lav-carb fylling, for eksempel en biff burrito, hamburger eller grillet kylling sandwich. Panert fyllinger, som stekt kylling og fiskefileter, er høyere i karbohydrater.

Gå for Greens

En liten grønn salat er langt lavere i karbohydrater enn er sider som stekte poteter, søtpotet frites, kjeks og mais. En kopp romanosalat inneholder 1,6 gram karbohydrater, mens en liten bestilling av pommes frites har 30 gram karbohydrater. En grønn salat med litt protein, for eksempel strimler av grillet kyllingbryst, kan være en low-carb hovedrett. Unngå høy-carb pålegg som krutonger og chow mein nudler.

Nyt Etniske alternativer

Hvis du går til en kinesisk restaurant, hoppe over dampet og stekt ris, chow mein nudler og egg ruller, som alle har en høy carb innhold. For eksempel inneholder et egg roll 24,3 gram karbohydrater. Prøv retter fokusert rundt proteiner og grønnsaker, for eksempel biff med brokkoli, kylling med sopp og tofu med grønnsaker. Spør kokken hva som er i sausen - det er ofte skjult sukker. Bestill grillet kylling eller biff teriyaki på japanske restauranter, og prøve en taco salat uten skall eller tortilla chips fra meksikansk-hurtigmat ledd.

Velg riktig drikke og sauser

En stor vanlig brus inneholder 69 gram karbohydrater, og en 8-unse servering av appelsinjuice har 28 gram karbohydrater. Vann er gratis fra kalorier og karbohydrater. Melk er et annet alternativ, med hver kopp skummet melk inneholder 12 gram karbohydrater. Unngå sukkerholdige sauser, for eksempel honning barbecue saus. I stedet bruker low-carb alternativer som gul eller deli sennep eller salsa.